Ionuţ Negoiţă anunţă o MUTARE-BOMBĂ. Afacerea care va schimba faţa lui DINAMO

Ionuţ Negoiţă a anunţat că negociază vânzarea lui Dinamo cu trei societăţi diferite din România, iar în decurs de cel mult o lună de zile clubul va avea un nou patron.

16 iul. 2019, 08:38
Ionuţ Negoiţă anunţă o MUTARE-BOMBĂ. Afacerea care va schimba faţa lui DINAMO

Ionuţ Negoiţă a făcut anunţul după scandalul declanşat de fani la meciul din deplasare cu Viitorul.

„Eu caut soluţii de doi ani de zile în ceea ce priveşte vânzarea clubului. Voiam să-mi recuperez măcar o părticică din ce am investit. Negociez cu trei entităţi, iar în maximum o lună Dinamo va avea alt proprietar! Sunt români, dar nu pot să dau alte detalii. O să vedeţi că n-o să mai fiu la Dinamo! Poate că de aici încolo vor fi performanţe. Dacă suporterii vor ca Dinamo să aibă un viitor strălucit, să lupte pentru stadion. Ei îl înjură pe Negoiţă, dar în scurt timp nu vor mai avea pe cine să înjure”, a declarat Ionuţ Negoiţă.

VIITORUL – DINAMO 5-0. Scor FLUVIU în derby-ul etapei, fanii „câinilor” au intrat pe gazon. Meciul a fost întrerupt 20 de minute

Ionuţ Negoiţă s-a aflat în tratative pentru vânzarea clubului şi cu Mircea Rednic, după ce l-a demis pe acesta de la cârma echipei. Cei doi însă nu au reuşit să ajungă la un numitor comun, aşa că actualul patron al „câinilor” s-a reorintat.