Ionuţ Negoiţă vrea să plece de la Dinamo

Ionuț Negoiță este supărat pe atitudinea suporterilor față de el. Deși a scos echipa din insolvență, Negoiță este în continuare contestat de fani, motiv pentru care afaceristul vrea să renunţe la echipă la finalul acestui sezon.

13 sept. 2016, 09:11
Ionuţ Negoiţă vrea să plece de la Dinamo

Ionuț Negoiță avea programată, pentru marţi dimineață, o conferință de presă în care urma să anunțe că va mai ține echipa doar până la finalul acestui sezon, anunţă Digi Sport.

Informația a fost confirmată și de Dănuț Lupu.

„Eu cred că e normal ca domnul Negoiță să fie supărat, e singur, încearcă. El a făcut tot posibilul să salveze acest club și ar vrea să-l aducă acolo unde era în trecut. Suporterii trebuie să înțeleagă că el este singur. În afară de Steaua, care vinde și investește, niciun club nu poate face asta. Până acum Negoiță doar a băgat, nu a scos nimic. Înainte erau 7, dar nu au reușit să facă ce a făcut el singur. El își dă viața pentru Dinamo și normal că nu-i convine să fii înjurat și criticat. Eu nu cred că va pleca, până la urmă. E puțin supărat. El e dinamovist. Pe Negoiță l-a deranjat atitudinea suporterilor”, a declarat Dănuț Lupu.

Surse din cadrul clubului din Ștefan cel Mare afirmă că Ionuț Negoiță și-a anulat conferința de presă deoarece era foarte supărat pe propiii jucători, dar și pe arbitraj și nu a dorit să facă afirmaţii „la cald”. Totuşi, de această dată, şeful lui Dinamo pare mai hotărât ca niciodată să renunţe la pachetul majoritar de acţiuni.