Schimbare ŞOC la DINAMO. Cine este noul şef al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare

Ionuț Popa (32 de ani) este noul președinte al CS Dinamo, acesta priomind o împuternicire pentru trei luni de la Ministerul Afacerilor Interne. George Cosac, care a condus clubul tot din postura de interimar, va rămâne vicepreşedinte la CS Dinamo până la începutul lunii iulie, când se va pensiona.

22 iun. 2020, 12:32
Schimbare ŞOC la DINAMO. Cine este noul şef al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare

Ionuț Popa a declarat pentru ProSport că vrea să rezolve problema stadionului, motiv pentru care va căuta soluții pentru ca acest obiectiv să fie realizat.

DOSARUL TRANSFERURILOR. Ce sume a recuperat ANAF din ancheta care a dat peste cap fotbalul românesc

„Prioritatea mandatului meu este stadionul și tocmai de aceea cred că și conducerea ministerului să mă trimită. Chiar dacă sunt tânăr, să știți că am foarte mare experiență. Întotdeauna a trebuit să cunosc totul, pentru fiecare structură, să vin în sprijinul lor. Consider că trebuie să deblocăm și stadionul sau să venim cu o soluție alternativă”, a declarat Ionuț Popa.

Cristi Borcea, un nou tun de MILIOANE DE EURO. Dezvăluire BOMBĂ despre ultima afacere a fostului boss de la Dinamo

„Cred ca aceasta numire a venit intr-un moment bun. Mie mi-a expirat imputernicirea in urma cu vreo doi ani. De atunci, eu tot am fost desemnat sa conduc clubul, am fost vicepresedinte cu atributii de presedinte. Dar postul de presedinte era vacant, trebuia numit cineva. Postul a fost de cateva ori scos la concurs, dar nu s-a prezentat nimeni”, a spus george Cosac.

Ionuş Popa deţine centura neagră la taekwondo, sport olimpic.