Ionuţ Radu trece prin MOMENTE DIFICILE. Anunţ TERIBIL făcut de italieni despre portarul naţionalei U21

Ionuţ Radu a devenit titular în poarta celor de la Genoa, însa ultimele gafe i-au făcut pe oficialii clubului să înceapă cautările pentru a aduce încă un portar la iarnă.

27 nov. 2018, 13:56
Ionuţ Radu trece prin MOMENTE DIFICILE. Anunţ TERIBIL făcut de italieni despre portarul naţionalei U21

Ionuţ Radu a primit în credit după ce gafa sa pe San Siro, contra lui AC Milan, a privat-o pe Genoa de un rezultat mare. Duminică, în timpul „Derby della Lanterna”, Genoa – Sampdoria 1-1, românul a ezitat să iasă la centrarea din care a marcat Quagliarella.

Ionuţ Radu, gafă uriaşă în prelungirile meciului cu AC Milan. Eroarea portarului român a dus la înfrângerea lui Genoa VIDEO

„Gafele lui Ionuţ Radu l-au costat postul pe Ballardini (n.r. – fostul antrenor de la Genoa, demis în octombrie), iar la faza din minutul 8 i-a pus în pericol postul şi lui Juric”, au scris italienii.

Şansa lui Ionuţ Radu e reprezentată de faptul că Federico Marchetti, al doilea portar al „grifonilor”, are 35 de ani şi nu e văzut drept o soluţie viabilă. Românul are timp până în perioada de mercato din ianuarie să demonstreze că merită să fie titular.