Ionuț Stroe, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, se iubește cu Andra Pleşa, fiica vitregă a lui Marcel Vela FOTO

Ionuț Stroe (41 de ani), fost ministru al Tineretului și Sportului între noiembrie 2019 și decembrie 2020, are de ceva timp o relație cu Andra Pleșa (32 de ani), fiica iubitei lui Marcel Vela, fostul ministru de Interne.

23 feb. 2021, 10:17

Ionuț Stroe, fostul ministru al Tineretului şi Sportului, se iubește cu Andra Pleşa, fiica vitregă a lui Marcel Vela. Cei doi și-au oficializat relația la finalul lui 2020, când s-au fotografiat îmbrățișați în jurul bradului de Crăciun. Recent, Andra Pleșa și Ionuț Stroe s-au relaxat într-o zonă montană din România, de unde nu au ezitat să publice mai multe fotografii pe rețelele de socializare.

Ionuț Stroe se iubește cu Andra Pleşa, fiica vitregă a lui Marcel Vela

Ionuț Stroe a susținut-o pe Andra Pleșa la alegerile locale din toamna lui 2020, când tânăra a candidat din partea PNL la Primăria Caransebeș, acolo unde Marcel Vela a fost edil timp de 16 ani. Acesta a pierdut însă alegerile în fața independentului Felix Borcean.

Ionuţ Stroe gafează din nou. Ce a făcut guvernantul după ce Naţionala U21 s-a calificat la turneul final

Ionuţ Stroe a devenit „celebru” după ce a fost surprins în chiloţi, în timpul unui apel video la o emisiune TV. Ministrul Sporturilor era acasă și a scăpat telefonul cu care se filma. Astfel, telespectatorii au putut vedea că șeful de la Tineret și Sport era îmbrăcat office doar pe jumătate. El nu purta pantaloni și stătea lejer, pe canapea, doar în chiloți.