Ministrul Ionuţ Stroe gafează din nou. Ce a făcut guvernantul după ce Naţionala U21 s-a calificat la turneul final

Ministrul Sporturilor gafează din nou. Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu, actual consilier al Olguței Vasilescu, vine cu critici dure pentru o postare de pe contul personal a lui Ionuţ Stroe de Instagram.

RomaniaTV.net
18 nov. 2020, 12:36
Ministrul Ionuţ Stroe gafează din nou. Ce a făcut guvernantul după ce Naţionala U21 s-a calificat la turneul final

Ionuţ Stroe e la a doua gafă după ce în urmă cu câteva luni a fost surprins în boxeri, în timpul unei conferinţe online. Incidentul a fost subiect de glume pentru români câteva zile.

Ionuţ Stroe gafează din nou. Fostul jurnalist Cristian Vasilcoiu atrage atenţia

”Eu cu Ionuț Stroe, ministru’ la Sporturi, ca să îi zic așa, am fost coleg în galeria Craiovei, prin anii ‘90, pe final! L-am și apărat anul ăsta, când era suspectat, pe nedrept și în mod fals, că mi-ar fi dat poza cu Orban care bea și fuma în birou la Guvern! Nu am scris de el nici când o ardea în chiloți pe la tv din greșeală!

Dar, Ionuț, hai să fii puțin mai atent, că azi chiar e de râs: ai copiat la status și mesajul consilierului care îți transmitea care e propunerea de status: “propunere de postare acum”!, scrie Cristian Vasilcoiu pe Facebook.

Se pare că ministrul Sporturilor a copiat postarea cu tot cu mesajul transmis de consilier în care scria „Propunere de postare acum pentru Ionuţ Stroe”.

„Naţionala U21 a României s-a calificat pentru a doua oară consecutiv la turneul final! Bravo băieţi! #Hai România”, era mesajul pe care ministrul Sporturilor trebuia să îl publice pe contul de Instagram.

Ministrul Sportului face gafă după gafă. Ce greşeli a mai făcut Ionuţ Stroe

După ce a apărut în boxeri, în timpul unei emisiuni, Ionuț Stroe a gafat din nou. Acesta și-a greșit numele în momentul în care a completat declarația de avere. A mâncat litera n din prenumele Marian, astfel că în actul oficial apare scris Stroe Ionuț Maria.

Stroe a devenit „celebru” după ce a fost surprins în chiloţi, în timpul unui apel video la o emisiune TV. Ministrul Sporturilor era acasă și a scăpat telefonul cu care se filma. Astfel, telespectatorii au putut vedea că șeful de la Tineret și Sport era îmbrăcat office doar pe jumătate. El nu purta pantaloni și stătea lejer, pe canapea, doar în chiloți.

Ministrul a revenit cu explicații și a spus că nu este afectat din cauza faptului că adevenit viral în urma gafei. „Duminică dimineața, acasă, ținutele sunt mai «sportive», chiar și atunci când dau interviuri. N-am o problemă dacă a devenit viral și știu că toți care vor sări să critice poartă pantaloni de ski și pantofi acasă”, a scris Ionuț Stroe pe contul de Instagram.

Citeşte şi: Ionuţ Stroe, reacţie categorică despre sistarea activităţii sportive. Anunţ de ultimă oră al ministrului Tineretului şi Sportului