Ionuţ Stroe, despre prezidenţiale: Pariez pe domnul Ciucă. Referitor la Mircea Geoană, puţină modestie n-ar strica!

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni, după ce Mircea Geoană a spus că a câştigat funcţia la NATO pe persoană fizică, că de la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om şi puţină modestie nu strică, mai ales în politică.

15 apr. 2024, 21:05
Ionuţ Stroe, despre prezidenţiale: Pariez pe domnul Ciucă. Referitor la Mircea Geoană, puţină modestie n-ar strica!

Ionuţ Stroe a fost întrebat în emisiunea România Politică de la Prima News cum comentează declaraţia lui Mircea Geoană că a ajuns aproape singur secretar general adjunct NATO.

”Puţină modestie nu strică, mai ales în politică. Cariera domnului Geoană e strict şi indisolubil legată de interesele acestei ţări, preşedinte al senatului, senator ales. (..) Nu poţi spune acum, după o carieră în care ai fost legat de instituţionalul românesc, chiar sub jurământ, că nu ai beneficiat de pe urma susţinerii statului care te-a promovat, te-a format şi ţi-a dat posibilitatea unei evoluţii publice, chiar internaţionale, remarcabile. Ar trebui să existe modestie când vorbeşti”, a declarat Ionuţ Stroe.

”Să spună explicit ce aşteptări avea. Eu ştiu că foarte mulţi oameni au muncit în decursul vremii, începând de la PSD până la cei mai mari oamen în arhitectura instituţională care l-au consultat, l-am implicat, l-au susţinut în cele mai importante decizii. (..) De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om”, a completat el.

EXCLUSIV George Tuţă mătură Sectorul 1 cu Clotilde Armand: „Trebuie să reparăm tot ce a stricat! Faptul că are bani necheltuiţi îi dovedeşte incompetenţa”
Despre sondajele pentru Mircea Geoană:

• Puțină modestie nu strică, mai ales în politică. Cariera domnului Geoană e strict și indisolubil legată de interesele acestei țări, a fost ambasador al acestei țări, președinte al Senatului
• Deci nu poți spune acum, după o carieră în care ai fost legat de instituționalul românesc că nu ai beneficiat de pe urma susținerii statului care te-a promovat
• Ar trebui să existe modestie când vorbești
• Că n-au făcut mai mult pentru el? Să spună explicit ce așteptări avea. Știu că foarte mulți oameni au muncit în decursul vremii. Începând de la PSD până la cei mai mari oameni în arhitectura instituțională De la Dăbuleni până la NATO, toți oamenii au muncit pentru acest om

Pariați la prezidențiale pe Marcel Ciolacu sau Geoană?

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat luni că liberalii îşi doresc evident ca preşedintele Nicolae Ciucă să meargă la Cotroceni, el arătând că nu trebuie să se interpreteze că supără sau lezeaază anumite interese, pentru că probabil şi social-democraţii susţin candidatul lor.

”Am decis de comun acord să suspendăm orice fel de discuţii privind proiectarea viitorului politic, al alegerilor prezidenţiale din această toamnă, pentru data de 10 iunie. După ce vom epuiza această etapă a alegerilor locale vom putea evident să ne aşezăm la masă şi să discutăm şi despre acest lucru”, a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News Ionuţ Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL.

• Pe seriozitate, pe puterea cuvântului, simțul echilibrului adică domnul Ciucă

• Absolut normal, îl vedem ca prezumtiv președinte al acestei țări, a demonstrat public ce înseamnă puterea cuvântului dat, modul în care a plecat din acea funcție și a lăsat social-democrații să o ocupe

• Mare parte a acestei coaliții i se datorează acestui om, e un om care unește, sunt convins, nu ar incomoda niciodată, social-democrații, e un tip foarte serios, nu văd nicio doză de subiectivism sau de politicianism, au fost dese episoade în politica românească, alianțe care păreau de nezdruncinat s-au sfărâmat la putere în câteva săptămâni.

• Consider că domnul Nicolae Ciucă întrunește toate aceste conditii pentru a ocupa această funcție în instituționalul românesc

Coaliţia PNL-PSD nu renunţă deocamdată la Cătălin Cîrstoiu: luni îşi va depune cadidatura la Primăria Capitalei