Iordănescu: „Aşteptam mai mult de la Steaua, Astra a jucat inteligent”. Anunţul despre Alibec

Selecţionerul Anghel Iordănescu a fost prezent la Giurgiu la meciul Astra - Steaua, scor 2-0, iar la final s-a arătat dezamăgit de "roş-albaştri", în timp ce despre echipa lui Şumudică a spus că a jucat inteligent şi merită felicitări. Iordănescu a lăsat de înţeles că va conta pe Denis Alibec la Euro 2016.

RomaniaTV.net
16 apr. 2016, 20:13
Iordănescu: „Aşteptam mai mult de la Steaua, Astra a jucat inteligent”. Anunţul despre Alibec

„Am văzut un Alibec extrem de motivat, de pozitiv şi îl anunţ că aşa l-aş dori tot timpul. Şi la naţională, evident. Astra merită felicitări, a jucat foarte inteligent tactic. De la Steaua mă aşteptam la mai mult”, a spus Anghel Iordănescu.

Astra s-a impus cu 2-0 în faţa Stelei şi s-a distanţat la 6 puncte de „roş-albaştri”, putându-se compara aproape campioană. După meci, antrenorul giurgiuvenilor, Marius Şumudică, i-a transmis lui Iordănescu că Denis Alibec a demonstrat că merită să fie în lotul pentru Euro 2016. „Ce a făcut Alibec în seara asta… Doar dacă se pleacă spre Franța cu un avion mai mic să nu aibă loc Alibec. Însă dacă se pleacă spre Franța cu un avion normal, trebuie să dea jos un magazioner, ceva și să-l urce pe Alibec în avion”, a spus Marius Şumudică, la Dolce Sport.