Iordănescu ştie cine va câştiga EURO 2016. Ce spune Generalul despre turneul final

Într-un interviu acordat site-ului oficial al Federaţiei Albaneze de Fotbal, selecţionerul naţionalei României, Anghel Iordănescu a spus că naţionala Franţei este principala favorită la câştigarea turneului final al Campionatului European.

01 iun. 2016, 06:02
Iordănescu ştie cine va câştiga EURO 2016. Ce spune Generalul despre turneul final

Obiectivul iniţial al naţionalei României la acest turneu final este să treacă de grupe, însă eu îmi doresc să câştig fiecare meci. Franţa este o echipă puternică, la fel cum este şi Albania. Echipa voastră este una periculoasă şi foarte bine organizată. Cunosc foarte bine toţi jucătorii albanezi pentru că ne-am concentrat atenţia pe fiecare adversar în parte, iar De Biasi este un antrenor foarte talentat, cu o experienţă vastă„, a spus Anghel Iordănescu.

Citeşte şi Scandal URIAŞ în cantonamentul NAŢIONALEI. Maxim, reacţie INCREDIBILĂ după ce a a aflat cu nu merge la EURO 2016

Anghel Iordănescu are şi o favorită la câştigarea trofeului. „Cred că Franţa va câştiga acest turneul final. Joacă în faţa propriilor suporteri şi are un lot extrem de valoros„, a mai spus Iordănescu. România şi Franţa se vor întâlni pe 10 iunie, la Paris, în deschiderea turneului final. Pe de altă parte, meciul dintre România şi Albania va fi ultimul din Grupa A. Cele două echipe se vor întâlni pe 19 iunie, la Lyon.