iPhone 4S, lansat joi seară în România

Orange, Vodafone și COSMOTE au lansat joi noul iPhone 4S, unul dintre cele mai așteptate telefoane ale anului, iar fiecare operator încearcă să își surprindă clienții cât mai plăcut.

10 nov. 2011, 14:22
iPhone 4S, lansat joi seară în România

Orange își invită clienții să descopere noul terminal la Grand Cinema Digiplex, Băneasa Shopping City joi, 10 noiembrie, începând cu oră 22:00. Clienții care au făcut precomenzi își pot ridica telefoanele, iar cei prezenți în cadrul evenimentului vor participa la o tombolă.

iPhone 4S poate fi achiziţionat de la Orange începând de la 179 euro împreună cu un abonament Panteră pentru iPhone 49 pentru o perioadă contractuală de 24 de luni. Preţurile sunt valabile atât pentru clienţi noi, cât şi pentru clienţi existenţi. Începând cu 11 noiembrie, smartphone-ul poate fi achiziţionat din orice magazin Orange.

Vodafone România face lansarea tot într-un mare centru commercial din Capitală alături de trei vedete de televiziune, Andreea Raicu, Cabral și Robert Turcescu.

„Dovedeşte că ești un mare fan iPhone! Fii printre primii care se vor bucura de noul iPhone 4S de la Vodafone. Vino joi 10 noiembrie, începând cu ora 22:00, la magazinul Vodafone din Mall Plaza România. Vei putea cumpăra incredibilul iPhone 4S cu reducere specială de fan. În plus, vei primi și un cadou surpriză de la alți fani iPhone”, spune operatorul pe contul oficial de Facebook.

Terminalul este disponibil în rețeaua Vodafone gratis dacă îl achiziţionaţi împreună cu un abonament de 80 de euro/lună timp de doi ani.

COSMOTE nu celebrează lansarea iPhone 4S în România printr-un eveniment, dar clienții pot găsi terminalul începând din această seară în peste 250 de magazine COSMOTE și Germanos (programul magazinelor va fi normal) la prețuri începând cu 799 de lei (183 de euro).