iPhone cu ecran mare, pentru utilizatorii cu buget mic. Apple a anunţat când va apărea

iPhone cu ecran mare, pentru utilizatorii cu buget mic. Apple va încerca să-i atragă pe iubitorii de smartphone-uri cu un model cu ecran foarte mare, după ce compania ar fi oprit definitiv producţia smartphone-ului iPhone 12 mini.

24 iun. 2021, 09:59
iPhone cu ecran mare, pentru utilizatorii cu buget mic. Apple a anunţat când va apărea
iPhone cu ecran mare, pentru utilizatorii cu buget mic

iPhone cu ecran mare, pentru utilizatorii cu buget mic. Celebrul analist chinez Ming-Chi Kuo este convins că Apple va avea în portofoliu un telefon cu ecran mare şi un preţ mai mic decât device-urile cu ecran mare pe care le vinde în prezent. Asta, însă, din 2022.

Dacă informaţia se va concretiza, va reprezenta o schimbare de strategie din partea companiei americane, care, până acum, a vândut doar foarte scump telefoanele cu ecran mare.

Citeşte şi: Ferrari lansează prima maşină electrică în mai puţin de patru ani. Compania a numit un director general care a lucrat la ecranele iPhone

iPhone cu ecran mare, pentru utilizatorii cu buget mic

Viitorul iPhone cu ecran mare pe care Apple îl va vinde mai ieftin va avea un ecran de 6,7 inch – o dimensiune care, în cazul iPhone-urilor, este disponibilă doar la cele mai scumpe modele, cele din seria Pro.

Dacă iPhone-urile din seria Pro încep acum de la 1.100 de dolari, modelul despre care vorbeşte analistul chinez ar urma să coste cel mult 900 de dolari – cel puţin acesta este target-ul fixat de Apple.

Vor exista, bineînţeles, o serie de compromisuri pentru reducerea preţului. Cel mai probabil, iPhone-ul mai ieftin cu ecran de 6,7 inch va fi lipsit de anumite caracteristici, precum cele de pe partea foto, care se vor regăsi doar la modelele Pro.

2022 va fi şi primul an în care Apple îşi va dota smartphone-urile cu cititoare de amprente montate sub ecran. Acestea ar putea să existe în paralel cu Face ID şi să ofere utilizatorului o alternativă şi o măsură suplimentară de securitate, scrie News.ro.