IPhone SE 2020. Când se lansează şi cu ce noutăţi vine iPhone 12

IPhone SE 2020 este cel mai recent dispozitiv care s-a alăturat gamei de smartphone-uri Apple, dar nu este singurul telefon din gama iPhone pe care îl așteptăm să-l vedem anul acesta.

RomaniaTV.net
12 mai 2020, 12:21

IPhone 12 se pregătește și sunt așteptate patru telefoane noi din această serie toamnă. Potrivit tomsguide, telefoanele din seria Iphone 12 ar trebui să fie dispozitivele cu cel mai mare upgrade din ultimii ani.

În plus, telefoanele din seria IPhone 12 vor fi probabil primele dispozitive Apple care acceptă rețelele 5G.

Se prefigurează un design complet nou pentru iPhone 12, iar jurnalistul Max Weinbach a publicat pe contul său de Twitter o previzualizare a viitorului telefon.În plus, Max Weinbach, care citează surse anonime din cadrul Apple, spune că cel puțin unul din modelele seriei iPhone 12, cel mai probabil versiunea Pro, va trece la un ecran ProMotion cu o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Potrivit profit.ro, schimbarea automată a ratei de reîmprospătare a ecranului este importantă din punctul de vedere al autonomie, deoarece modul cu 120Hz consumă mai multă energie. Telefonul va schimba automat rata de reîmprospătare de la 60Hz la 120Hz și invers în funcție de conținutul afișat. Este posibil ca pentru filme și jocuri să fie activat modul cu 120Hz, în timp ce pentru restul activităților să fie folosit modul standard.

Mai avem câteva luni până următoarea lansare a noului iPhone și se pot schimba foarte multe, începând chiar cu data la care va apărea pe piață.

Potrivit Tomsguide, prețul unui iphone 12 va fi intre 649 și 749 de dolari (cu încă o sută de dolari în plus pentru versiunea Max), iar iPhone12 Pro va avea prețuri cuprinse între 999$ și 1, 299$ și poate ajunge până la 1, 399$ pentru iPhone 12 Pro Max.

Puteți vedea în diagrama de mai jos datele principale ale noilor telefoane, așa cum le prezintă Tomsguide (cu mențiunea că anumite informații se pot schimba până la lansare). 

âModelul Apple iPhone 12 este unul dintre cele mai așteptate telefoane. Zvonuri în privința noului iPhone 12 spun că Apple va lansa de data aceasta patru noi telefoane, scrie tomsguide.com.

Mai multe rapoarte indică un design complet nou pentru iPhone 12. A fost adăugată funcționalitate Touch ID în ecran. Și ar putea exista mai multe modele de iPhone decât lansează de obicei Apple. În mod tradițional telefoanele Apple au fost lansate în luna septembrie, anul trecut.

Se pare că ecranele telefoanelor din seria 12 vor avea dimensiuni diferite: iPhone 12 va avea un ecran de 5,4 inch, fiind cel mai mic din serie; în timp ce iPhone 12 Pro Max, cel mai mare din serie, va avea o diagonală de 6,7 inch, iformează tomsguide.com.

Există mai multe speculaţii în privința noului iPhone 12, printre acestea numărându-se faptul că Apple va lansa de data aceasta patru noi telefoane: iPhone 12, iPhone 12 Max, iPhone 12 Pro, iPhone Pro Max.

Acestea venind echipate cu un modem 5G Qualcomm X55 integrat, după cum susţin unele surse. Alte surse susţin că doar un singur model va fi echipat cu tehnologia 5G, în aceste condiţii un lucru este clar: Apple vrea să se adapteze noilor tehnologii ale reţelelor celulare fără fir.