Ipostază fierbinte cu Oana Zăvoranu. Vedeta s-a pozat într-o pereche de chiloţei minusculi FOTO

Oana Zăvoranu a încins imaginaţia admiratorilor de pe pagina sa de pe o reţea de socializare. Bruneta s-a fotografiat la solar şi a explicat care sunt beneficiile și rezultatele spectaculoase.

RomaniaTV.net
10 nov. 2018, 16:29

„Mersul la bronzat, este una din activitatile mele de relaxare dupa o zi obositoare ! Stiu, o sa-mi sariti in cap toate, ca e nociv ! bla, bla, bla…Va dau o veste buna : NU E MAI NOCIV DECAT STATUL LA SOARE DIRECT !
Take this one bitch !  Basca ca il fac de max doua ori pe saptamana…( deci nu dorm in solar), si in 20 de minute, te bronzezi cat daca ai sta vreo 5 ore sa te bata soarele in cap, in timp ce tu transpiri plina de ulei si alte maglavaosuri pe care ti le-ai mai pus tu pe tine, ca sa te protejezi,( cica), de razele lui, si iti vine, sa-ti bagi p—a in el de bronz si de soare !  N-am dreptate ? Pai am, normal, ca eu am mereu dreptate  Si o sa va mai povestesc de o alta SCURTATURA DE-A MEA, FFF TARE, pentru care o sa-mi multumiti, Dar alta data  Love, Oana” , le-a transmis Oana Zăvoranu admiratorilor de pe pagina sa de Facebook.