Ipostaza șocantă în care s-a afișat Mihai Bendeac! Actorul s-a dezbrăcat și de inhibiții și de haine

Mihai Bendeac a obișnuit publicul cu aparițiile și declarațiile sale controversate. De această dată, celebrul actor s-a afișat într-o ipostază de-a dreptul incendiară.

04 mai 2023, 15:40

Mihai Bendeac șochează din nou! Actorul în vârstă de 40 de ani a făcut o postare care a dat peste cap tot internetul. Acesta s-a dezbrăcat și de haine și de orice fel de inhibiții. Pe rețelele de socializare acesta a postat o serie de fotografii în care se afișa doar în lenjerie intimă. Postarea nu a trecut neobservată, iar internauții au sărit imediat în secțiunea de comentarii.

Citește și: Boala cumplită care îl macină pe Mihai Bendeac: „Au fost situații în care am cerut ajutor”

De-a lungul timpului, acesta a avut o serie de colaborări cu diverse brand-uri. De această dată, Mihai Bendeac a făcut reclamă pentru un brand de lenjerie intimă, ocazie cu care a mărturisit și ce părere are despre corpul său. Acesta a postat o serie de fotografii, cât se poate de picante, în care se afla doar în boxeri. El a mai explicat și că trece prin schimbări mari în viața sa, declarând că încearcă să mănânce mai sănătos și sa facă sport, dat fiind că este nemulțumit de felul în care arată în momentul de față.

„Mereu am visat că voi avea puterea de a fi mulțumit de felul în care arăt. Încă nu sunt. M-am pus pe treabă în mod serios și programatic de aproximativ două luni, Mai am de slăbit, mai am de lucrat. Un aspect din treaba asta este, însă, altul! Toată această rigoare a mâncatului, ambiția de a face sport și în zilele în care mai bine mori decât să mergi la sală, durerea pe care o depășești, toate acestea reprezintă un mic incredibil care-ți schimbă complet paradigma. Sincer… Până și depresiei îi este din ce în ce mai greu să își arate colții…”, a spus Mihai Bendeac.

Foarte rapid, fostul jurat de la iUmor a reușit să strângă peste 23.000 de aprecieri și sute de comentarii. Internauții care au empatizat cu mesajul transmis de Mihai Bendeac au și redistribuit postarea acestuia pe propriile pagini.

Ce comentarii a primit Mihai Bendeac la postarea incendiară

Acesta a avut parte de mai multe comentarii, care conțin atât mesaje de apreciere, cât și mesaje de urâ. Ne bazăm pe faptul că Mihai Bendeac este deja un personaj controversat, care este obișnuit cu părerile împărțite cu privire la aparițiile sale.

„Orice faci pentru tine, pentru sănătate, pentru „ochi”, pentru artă, merită orice efort!! Bravo Mihai!!! Îmi place mult ca ești mai ok cu tine. Un mare pas înainte. Nu te lasă!! Asta dincolo de haine. Să fi bine tu cu tine!!!!”, a scris unul dintre internauții.

„Indiferent de criticile aduse acestui om, timpul ne va dovedi că a fost, este și va fi un actor mare”, a mai comentat un urmăritor al lui Mihai Bendeac.

„Nea Mihăiță, pentru cine dai explicații? Crezi că interesează pe cineva ce ai postat? Sau pe tine te interesează cine dă hate și de ce?”

„Ești tare drăgălaș! Atât că sigur acest comentariu o să-l citească și soțul meu pe care îl salut pe această cale”

Citește și:Ce-și dorește Mihai Bendeac de la o femeie. Regulile stricte pe care trebuie să le respecte pretendentele sale: „Sunt anumite lucruri pe care mi-ar plăcea să le aibă”