Ipoteză: Adolf Hitler ar fi murit, de fapt, în 1985, după ce a locuit în America de Sud. Dovada FOTO

Scriitoarea Simoni Renee Guerreiro Dias susţine că Adolf Hitler a trăit în America de Sud după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial şi că a decedat abia în 1985, la vârsta de 95 de ani.

26 ian. 2014, 10:28
Ipoteză: Adolf Hitler ar fi murit, de fapt, în 1985, după ce a locuit în America de Sud. Dovada FOTO

Dictatorul nazist ar fi trăit într-un orăşel brazilian, situat la graniţa cu Bolivia, potrivit teoriei, informează dailymail.co.uk, citat de mediafax. Mai mult, Hitler şi-ar fi făcut şi o iubită de culoare în Brazilia, pe numele ei Cutinga, pentru a fi mai greu de descoperit, susţine Simoni Renee Guerreiro Dias.

Citeşte şi TEORIA CONSPIRAŢIEI: Angela Merkel este fiica lui HITLER

Scriitoarea a publicat şi o poză în cartea ei „Hitler în Brazilia – Viaţa şi moartea lui”, în care dictatorul nazist ar apărea alături de iubita sa de culoare.

Autoarea mai susţine că Hitler ar fi trăit sub numele Adolf Leipzig în orăşelul Nossa Senhora do Livramento. Ea pretinde că localnicii l-ar fi cunoscut pe Adolf Leipzig drept „Bătrânul German”.

Simoni vrea să facă teste ADN pentru a-şi certifica teoria, primind permisiunea de a dezgropa rămăşiţele lui Leipzig din Nossa Senhora do Livramento.

Presupusul mormânt al lui Adolf Hitler din Brazilia

Academicienii brazilieni neagă teoria lui Simoni, potrivit căreia Hitler ar fi trăit şi murit în Brazilia.

„Nu e nimic nou ca unii oameni care se pretind istorici să vină cu teorii potrivit cărora Hitler ar fi trăit în America de Sud şi ar fi murit în una din ţările din regiune”, a declarat profesorul de istorie Candido Moreira Rodrigues, de la Universitatea Federală Mato Grosso.

Planul lui Adolf Hitler de a distruge Statele Unite: New York-ul prăbuşit într-o mare de flăcări

Zeci de mii de nazişti au evadat după cel de-Al Doilea Război Mondial, printre ei aflându-se şi Adolf Eichmann şi „doctorul morţii”, Josef Mengele.

Teoriile privind un alt sfârşit al lui Hitler decât cel cunoscut au apărut din pricina faptului că nu există nicio dovadă certă a morţii lui în 1945.