Ipoteză nouă în cazul morţii studentei de 10 din Oradea! Anchetatorii susţin că fata a căzut accidental de la etajul 4

O nouă pistă în cazul Andradei Puţina, studenta de nota 10 care a căzut de la etajul 4 al unui bloc din Oradea. Anchetatorii s-au întors la locul tragediei şi au ajuns la concluzia că a fost accident!

05 iul. 2017, 08:43
Ipoteză nouă în cazul morţii studentei de 10 din Oradea! Anchetatorii susţin că fata a căzut accidental de la etajul 4

Potrivit procurorului, fata ar fi alunecat de pe pervazul geamului. Anchetatorii s-au întors la blocul unde s-a produs incidentul, ca să realizeze o reconstituire a tragediei cu un manechin special creat.

Tragedia s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce fata tocmai venise din club împreună cu iubitul ei. Iniţial, s-a bănuit că tânăra fusese băută.

În urmă cu câteva zile, iubitul fetei a fost audiat de poliţişti mai multe ore. Valentin Lăpuşcă le-a spus oamenilor legii că fata a clacat în momentul în care și-a pierdut telefonul. 

Citeşte şi Şofer român de camion, suspectat de crime în Germania şi Austria, arestat de poliţia germană

Bărbatul în vârstă de 33 ani, originar din Deva, a fost VJ şi, în 2005, a editat ediţia în limba română a unei reviste de fashion neo-zeelandeză. Tânărul a povestit polițiștilor că vineri noaptea, bărbatul şi studenta în vârstă de 21 de ani au petrecut împreună într-un club unde fetei i-ar fi dispărut telefonul, iar apoi s-au întors în apartamentul în care tânăra locuia cu chirie.

Totul a pornit de la un simplu telefon…

După ce a ajuns acasă, Andrada şi-ar fi dat seama că nu mai are telefonul şi acest lucru ar fi scos-o din minţi, devenind de-a dreptul disperată şi spunând că dispariţia acestuia însemna finalul carierei ei de medic.

Apoi, fără să spună nimic, îmbrăcată doar în lenjerie intimă, tânăra s-a urcat pe fereastra bucătăriei, de unde s-a aruncat în gol.

Andrada Puţina era studentă a Facultăţii de Medicină şi Farmacie Oradea, fiind în anul I la specializarea Medicină Generală şi anul II la Medicină Dentară. Tânăra, potrivit site-ului Graiul Sălajului, a absolvit liceul cu media 10, fiind olimpică de-a lungul anilor la mai multe materii.