Ipoteză-şoc în cazul crimei de la Constanţa: Lara Şaban ar fi fost ucisă la comanda iubitului turc

Detalii inedite în dosarul de crimă al Larei Șaban. Fratele acesteia, Gilberto Șaban, și prietenul lui, George Davidescu, sunt acuzați de omor deosebit de grav. Cei doi tineri s-au contrazis în declarațiile date în fața procurorilor.

RomaniaTV.net
29 mai 2012, 17:04
Ipoteză-şoc în cazul crimei de la Constanţa: Lara Şaban ar fi fost ucisă la comanda iubitului turc

„Cei doi au spus că în data de 3 mai, Gilberto Şaban s-a întâlnit cu sora lui şi au mers într-un apartament pentru a discuta cu nişte cetăţeni turci trimişi din partea soţului ei. În apartament, Gilberto Şaban şi George Davidescu au stat în sufragerie, iar discuţiile în contradictoriu dintre Lara Şaban şi turci au avut loc în hol, hol în care s-au găsit, de altfel, şi probele. La un moment dat, s-a auzit o pocnitură, cei doi cetăţeni turci au venit în sufragerie şi i-au ameninţat pe cei doi inculpaţi. Aceştia au văzut o baltă de sânge şi pe Lara Şaban moartă pe hol. Cetăţenii turci i-au ameninţat că le vor face rău, lor şi familiilor lor. (…) Se pare că cei doi inculpaţi au fost cei care au dus cadavrul la lizieră, sub ameninţarea armelor. Gilberto Şaban este foarte speriat. El avea cunoştinţă de profilul violent al prietenului din Turcia al doamnei. Ambii mi-au cerut să le spun soţiilor să plece de la domiciliile lor„, a declarat avocata inculpaţilor, Ghiulfer Aisun Ismail, la România TV.

Lara Şaban locuia în Turcia de aproximativ şapte ani, având o relaţie de concubinaj cu un important om politic local. Femeia a călătorit din Turcia în România având asupra sa peste 125.000 de dolari în numerar, bani pe care intenţiona să îi folosească pentru a cumpăra un apartament mamei sale.

Constănţeanca Lara Şaban a fost ucisă în data de 3 mai, de fratele ei şi un complice al acestuia pentru a-i lua 80.000 de euro, cei doi urmând să fie audiaţi marţi de un judecător, care va decide asupra propunerii Parchetului de arestare a lor pentru asasinat, informează Ministerul Public.