Ipoteză-şoc: Ion Lucian a murit de gripă porcină

Soţia maestrului Ion Lucian a lansat o ipoteză-şoc privind moartea soţului său. Paula Sorescu afirmă că Ion Lucian a murit de gripă porcină. Trupul actorului a fost depus la Teatrul Excelsior, acolo unde prietenii şi cunoscuţii vin să-şi ia rămas bun.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 14:13
Ipoteză-şoc: Ion Lucian a murit de gripă porcină

„A avut acel virus. Şi, da, nu este o minciună. Este vorba de virusul care a umblat anul trecut şi este vorba de gripa porcină. A rezistat foarte mult, a vrut să trăiască. A fost bine cinci zile şi brusc a avut o cădere şi a murit”, a declarat Paula Sorescu.

Actorul Ion Lucian a încetat din viaţă sâmbătă seară, în jurul orei 20.00. Actorul ar fi împlinit 88 de ani pe 22 aprilie. Trupul neînsufleţit a fost depus la Teatrul Excelsior din Capitală. Maestrul va fi înmormântat marţi, la Cimitirul Bellu.

Ion Lucian urma să primească, în martie, titlul de Doctor Honoris Causa din partea Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică (UNATC) din Capitală, dar ceremonia a fost amânată, din cauza bolii artistului. El a fost internat pe 11 martie, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Bucureşti, cu suspiciune de bronhopneumonie şi anemie, iar sâmbătă seară, maestrul a trecut în nefiinţă.