Ipoteză șocantă în cazul morții celor trei copii de 2, 3 și 6 ani: Polițiștii vor să afle dacă mama lor era acasă în momentul izbucnirii incendiului

Tragedie de proportii în Capitală. Trei copii cu vârste între 2 si 6 ani au murit într-un incendiu izbucnit în dormitorul lor dintr-o casă din cartierul Rahova. O primă ipoteză a anchetatorilor este că cel mai mare dintre copii a aprins o brichetă și a dat foc saltelei patului în care dormeau frații. Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă și au audiat-o pe mama lor mai bine de 11 ore. Oamenii legii vor să afle dacă nu cumva femeia era plecată de acasă în acel moment.

01 feb. 2023, 10:51
Ipoteză șocantă în cazul morții celor trei copii de 2, 3 și 6 ani: Polițiștii vor să afle dacă mama lor era acasă în momentul izbucnirii incendiului

O mamă a trei copii a sunat în zorii zilei de marți disperată la 112 pentru a cere ajutor. Și-a găsit copiii în mijlocul flăcărilor în dormitor după ce băiețelul cel mare, de doar 6 ani, s-ar fi jucat cu o brichetă și a aprins salteaua patului în care dormea împreună cu frățiorii lui de 2 și 3 ani. Fumul înecăcios i-a asfixiat.

Copiii au fost găsiți de mama lor, care a și stins focul până la sosirea pompierilor. Din păcate, paramedicii nu au mai putut face nimic pentru salvarea micuților și au declarat decesele.

Citește și: Noi detalii șocante după incendiul din Capitală în care au pierit trei copii. Declarațiile contradictorii ale mamei lor

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă. După tragedie, mama copiilor a făcut un șoc. Ea a fost dusă la o secție de poliție și audiată timp de 11 ore de către polițiști de la Omoruri. Declarațiile acesteia erau contradictorii. Acum anchetatorii verifică inclusiv dacă femeia era într-adevăr acasă la momentul tragediei, așa cum a susținut în fața polițiștilor, dacă micuții erau supravegheați în momentul izbucnirii incendiului.

Copiii morți în incendiul din Rahova locuiau în acea casă doar cu mama lor. Tatăl lor era la muncă în străinătate. Marți, la secție a venit și tatăl copiilor morți în incendiu. Bărbatul s-a întors de urgență în țară din Germania după tragedie.