Noi detalii șocante după incendiul din Capitală în care au pierit trei copii. Declarațiile contradictorii ale mamei lor

În această dimineață, un incendiu cumplit a avut loc în Sectorul 5 din Capitală în care 3 copii și-au pierdut viața. Se pare că mama copiilor este cea care a anunțat tragedia la 112, însă polițiștii au considerat că aceasta a dat declarații contradictorii, motiv pentru care femeia a fost chemată la audieri suplimentare.

31 ian. 2023, 19:04
Noi detalii șocante după incendiul din Capitală în care au pierit trei copii. Declarațiile contradictorii ale mamei lor
Cum a izbucnit incendiul în care au pierit cei 3 copii

Trei copii în vârstă de 2, 3 și 6 ani și-au găsit sfârșitul în incendiul produs într-o casă din Sectorul 5 al Capitalei. La sosirea pompierilor, focul era stins, însă cei trei copii au fost găsiți inconștienți. Cu toate că paramedicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva, toate manevrele de resuscitare au fost în zadar.

Citește și: A fost emis Ro Alert! Incendiu violent lângă Bucureşti

”In aceasta dimineata, in jurul orei 5:35, am fost solicitati sa intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinta din str. Surduc, sectorul 5. Primele echipaje de interventie ajunse la caz au constatat ca incendiul era deja stins si ca se manifestase la un pat. Au fost identificate trei victime in camera respectiva, copii cu varstele de 2, 3 si 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a transmis ISU

Cum a izbucnit incendiul în care au pierit cei 3 copii

Cei trei copii locuiau cu chirie în casa în care a pornit incendiul, alături de mama lor. Tatăl copiilor este plecat la muncă în străinătate. Potrivit unor surse din rândul achetatorilor, patul în care se aflau cei trei copii ar fi luat foc după ce unul dintre micuți s-a jucat cu o brichetă. Simțindu-se vinovat, băiețelul a încercat să își ascundă fapta, însă văzând că lucrurile au escaladat, a început să țipe după ajutor. Mama, trezită de fumul gros și de țipetele băiatului, ar fi apucat doar să sune la 112 și să îi scoată pe micuți în curte, dar pentru că s-a gândit că le-ar putea fi frig și că ar răci i-a băgat înapoi în camera unde locuiau.

Deși trece prin clipe cumplite, femeia a fost chemată la audieri, deoarece polițiștii au găsit neconcordanțe în declarațiile femeii, aceștia fiind de părere că ar fi fost omise părți din adevăr, conform Știrile ProTV. Între timp, trupurile micuților au fost duse la INML pentru autopsie, iar polițiștii de la Serviciul Omoruri au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă care vizează deocamdată fapta și nu o persoană anume.

Alte articole: Filmul tragediei din Rahova. Dosar penal pentru ucidere din culpă după incendiul în care au murit cei trei copiii de 2, 3 și 6 ani în București. Mama a fost dusă la audieri