Ipoteză şocantă în cazul morţii fiului ofiţerului SRI. Spre ce variantă optează anchetatorii

O ipoteză neaşteptată este luată în calcul în cazul fiului unui ofiţer SRI din Iaşi găsit mort în propria locuinţă cu un cuţit înfipt în spate. Anchetatorii dau de înţeles că băiatul s-ar fi înjunghiat accidental, cu un cuţit pe care chiar el îl cumpărase.

RomaniaTV.net
14 dec. 2016, 08:56
Ipoteză şocantă în cazul morţii fiului ofiţerului SRI. Spre ce variantă optează anchetatorii

Misterul morţii tânărului de 18 ani Sabin Şerban, fiul unui ofiţer SRI din iaşi, este departe de a fi elucidat, chiar dacă a trecut mai mult de o luna de când a fost găsit mort în propriul apartament, cu un cuţit înfipt în spate.

Procurorii au stabilit că armă albă cu care a fost ucis era din casă. „A fost stabilită provenienţă celor două obiecte tăietor-înţepătoare găsite în locuinţa: un cuţit tip fluture (cu privire la care s-a stabilit că a fost dobândit de victima cu 2 ani în urmă) şi cuţitul extras din corpul victimei (bun achiziţionat de victima dintr-un magazin specializat din Iaşi la dată de 01.10.2016)„, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

În urma informaţiilor adunate până în prezent, dar şi a lipsei unor probe specifice cazurilor de crimă, variantă principală pe care anchetatorii o iau în calcul în momentul de faţă este accidentul. Mai exact, ar fi vorba de ricoşeul puternic al cuţitului din perete (unde ar exista o urmă suspectă), în urma unor exerciţii ale lui Sabin, urmat de căderea pe spate a victimei. Surse judiciare au precizat Ziarului de Iaşi că investigaţia în privinţa probării unei eventuale crime nu a fost abandonată în totalitate, însă că informaţiile adunate până acum conturează că un accident ar fi mult mai plauzibil decât o crimă, fie că ar fi vorba de una comisă în urma unui conflict spontan, fie premeditată.