Ipoteză ŞOCANTĂ lansată de soţia bărbatului mort în accidentul provocat de SILVIU LUNG – VIDEO

Silviu Lung va mai sta o zi în spital, la cererea lui deşi medicii au spus că poate fi externat chiar de astăzi. El a suferit răni la cap în urma accidentului pe care l-a provocat şi în care şi-a pierdut viaţa un om. La nici 24 de ore de la accident, văduva bărbatului care a murit în urma impactului a lansat o teorie şocantă despre condiţiile în care s-a produs nenorocirea în urma căreia a rămas singură cu trei copii.
Romania TV
09 ian. 2014, 11:04
Ipoteză ŞOCANTĂ lansată de soţia bărbatului mort în accidentul provocat de SILVIU LUNG - VIDEO

Silviu Lung nu are leziuni fizice, însă a suferit un şoc în momentul în care a aflat de decesul celuilalt şofer şi este extrem de deprimat. Fata de 17 ani care se află în cealaltă maşină este încă în comă indusă.

„Este deprimat ca orice om care a trecut printr-un necaz. Va pleca acasa, nu are niciun fel de leziuni si va fi bine. In ceea ce priveste fata lovita, este intr-o coma indusa, are un hematom pe partea stanga a creierului. Starea este mai buna”, a declarat Alexandru Cameniţă, neurochirurg la spitalul judeţean Craiova

Silviu Lung a fost vizitat la spital de fostul fotbalist Ion Geolgău. „Este traumatizat psihic de ceea ce s-a intamplat si nu isi da seama cum s-a intamplat pentru ca a fost chestie de fractiune de secunda. Nu isi aduce aminte foarte bine, spune ca i-a aparut in fata, fiind ceata a tras de volan dreapta probabil ca daca nu ar fi tras s-ar fi lovit frontal”, a explicat Geolgău.

Deşi Silviu Lung este pur şi simplu dărâmat de nenorocirea pe care a provocat-o, Ramona Niţu, soția bărbatului ucis în accident spune că nu poate să-l ierte. 

„Vorbea la telefon si nu i-a pasat ca sunt copii, că e un om pe care l-a omorat. Ce sa-i spun? Ce regreta? Nu inteleg ce regreta el. Martorii spun ca a venit ca prostu si s-a bagat direct. Nu a franat. Vorbea la tel si in loc de frana cred ca a apasat acceleratia. El e Silviu Lung si e cineva si nu-i pasa”, spune femeia care are doi copii în spital şi încă unul de 10 ani acasă.

Tragedia provocată de Silviu Lung s-a petrecut în apropierea localităţii Radovan din Dolj. Fostul portar susţine că nu a avut viteză mare. Poliţiştii îi vor întocmi dosar penal pentru ucidere din culpă.

Silviu Lung, PRIMA DECLARAŢIE despre accident: Îmi pare nespus de rău. În viaţă am încercat să fac numai bine

Silviu Lung a dat prima declaraţie despre accidentul mortal pe care l-a provocat chiar de pe patul de spital. Fostul portar a povestit în exclusivitate, pentru România TV, că nu a văzut nimic din cauza ceţii şi că îi pare rău de tragedia pe care a provocat-o.

Silviu Lung a dat prima declaraţie chiar de pe patul de spital. Acesta a încercat să-şi amintească cum s-a produs accidentul şi a spus că îi pare extrem de rău de tragedia produsă.

„Multe lucruri nu îmi amintesc, dar era o curbă, era ceaţă foarte mare şi m-am trezit exact cu maşina aproape de maşina mea. Am tras de volan puţin în dreapta şi ne-am lovit amândoi. În ultima clipă am zărit maşina. Nu e cum am înţeles că mă grăbeam, nici vorbă de aşa ceva. Mergeam normal, cred că în jur de 60 pentru că era ceaţă, dar problema este că a murit un om şi îmi pare nespus de rău. Aici este durerea cea mai mare, că a murit un om. Lucrul acesta mă afectează foarte mult. Imediat după impact ştiu că m-am lovit foarte rău, nici nu am sesizat pe moment ce s-a întâmplat. Nici nu ştiu cum m-am dat din maşină jos, pentru că o uşă era blocată, eram foarte ameţit. Am aflat acolo că cineva mi-a spus că a murit. Mă bucur că fetiţa este mai bine. O să mă duc când o să pot la ea. Îmi pare nespus de rău pentru că în viaţă am încercat să fac numai bine şi a fost acum accidentul acesta şi îmi pare foarte rău. Transmit condoleanţe familiei”, a declarat Silviu Lung.

SILVIU LUNG, urmărit penal pentru ucidere din culpă

Concluziile preliminare ale anchetei poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj în cazul accidentului provocat ieri de Silviu Lung pe DN 56 arată că evenimentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile meteo rutiere: ceaţă, carosabil umed şi curbă uşoară la dreapta.
Până în acest moment, poliţiştii nu au identificat vreun autovehicol pe care Silviu Lung să-l fi depăşit, excluzând deocamdată depăşirea neregulamentară ca şi cauză a accidentului de circulaţie. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că în cadrul acestei anchete urmează să fie audiaţi mai mulţi martori, cât şi victimele.

Vezi şi Imagini dramatice de la accidentul lui Silviu Lung. Maşinile s-au făcut zob VIDEO

SILVIU LUNG a fost implicat într-un accident rutier mortal care a avut loc miercuri, în jurul orei 15.00, pe drumul european E 79, care leagă Craiova de Calafat, în localitatea doljeană Radovani. Autoturismul Mercedes condus de Silviu Lung a intrat pe contrasens şi a lovit frontal o maşină Renault în care se aflau trei persoane. În urma impactului, şoferul care conducea autoturismul Renault, un bărbat de 41 de ani, a murit, iar alte trei persoane – cei doi fraţi şi Silviu Lung – au fost rănite.

 

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Cum se calculează pensia, de fapt. Acestea sunt lucrurile de care ține cont formula de calcul
Capital.ro
O NOUĂ TAXĂ în România. Românii vor scoate mai MULȚI BANI din buzunar
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Cutremur MAJOR în România! INCDFP dă alerta!
Adevarul
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Cea mai scumpă mașină din Cluj. Proprietarul este o vedetă locală
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
Imagini şocante cu Carla’s Dreams: 'Spart de drogat la concert'. FOTO
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Dovezile găsite acasă la Alexandru Piscan, presupusul spion al rușilor: fotografii și filmări detaliate de la o unitate NATO! Anchetatorii au făcut descoperiri surprinzătoare
Capital.ro
Lege pentru TOATE FEMEILE din România. Sumele pe care le pot primi DIRECT de la stat
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
stirilekanald.ro
Cine a ucis-o pe Maria, fetița de 8 ani din Botoșani? Unchiul fetei, în vârstă de 32 de ani, este suspectul principal. Ar fi batjocorit-o pe fetiță și e căutat de sute de polițiști și jandarmi
substantial.ro
Parintele Calistrat Chifan recomanda rugaciune si calm în situatii dificile: ‘Totul e in mana lui Dumnezeu!’
MediaFlux
LOVITURĂ privind PENSIONAREA! Anunțul care cutremură SENIORII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'