Ipoteză șocantă! Mălina Olinescu nu s-a sinucis, ci a murit în urma unui accident. Cine susține această variantă și ce dovadă există în acest sens

La 12 ani de la decesul Mălinei Olinescu, sinuciderea cântăreței este pusă sub semnul întrebării. Călin Geambașu, cunoscut ca un apropiat al Mălinei, susține că moartea artistei a fost un accident, nu o sinucidere. Ce dovadă există în sprijinul acestei afirmații.

29 mai 2023, 15:25
Ipoteză șocantă! Mălina Olinescu nu s-a sinucis, ci a murit în urma unui accident. Cine susține această variantă și ce dovadă există în acest sens

Mălina Olinescu nu s-a sinucis! Ideea este susținută de Călin Geambașu, care a cântat foarte mult cu Mălina Olinescu. El susține că a fost vorba despre un accident, nu despre o sinucidere.

Cântărețul susține că există un document, o dovadă scrisă, care arată negru pe alb că Mălina Olinescu a murit în urma unui accident. Geambașu spune că mama Mălinei, Doina Spătaru, are documentul în cauză, dar nu dorește să îl facă public.

Citește și Gabriela Cristea revine pe micile ecrane la cârma unei emisiuni foarte îndrăgite de telespectatori. Aceasta revine în forță, gata să facă furori.

„În acel act pe care Doina îl are acasă stă tot adevărul, Mălina nu s-a sinucis, deși inițial asta a fost părerea tuturor. A fost un accident, o confuzie din cauza pastilelor de somn! De ce Doina, mama ei, nu face public raportul INML, finalizat la câteva luni după deces? Așa ar îndepărta dubiile ce planează asupra momentului (2 pastile de somn + echivalentul a 2 beri au produs efectul hipnotic care a condus la confundarea patului cu balconul – scrie negru pe alb în act). În realitate, pe Doina nu o interesează amintirea corectă a Mălinei. Eu am văzut acel act de la INML. Ca părinte, ca mamă, aș fi arătat acel act, dar ea a lăsat să planeze ideea că Mălina ar fi o sinucigașă, așa cum toți, inițial, ne-am speriat în șocul momentului. Are răspunsul de la INML și refuză să-l arate. I-am cerut și public, m-au certat și părinții mei, de parcă adevărul ar fi un lucru rău”, a declarat Călin Geambașu, pentru Impact.

Citește și Văduva lui Corneliu Vadim Tudor e îngropată până peste cap în datorii. Care este suma pentru care Enel a dat-o în judecată

Mai mult, Căplin Geambașu spune că Doina Spătaru nu dorește să facă public actul, tocmai pentru că s-ar incrimina, că nu a avut grijă de fiica ei, deși știa că este sub tratament.

„Problema e că Doina face deliberat acest lucru, că nu arată acel act de la INML, prin tipica mușamalizare și trunchiere comunistă, pentru a-și ascunde propria neglijență și relaționare iresponsabilă cu Mălina, dovedind astfel că doar pozează în „mamă suferindă”.

Doina știa că Mălina era pe tratament, că avea o depresie de moment, cu toții mai avem probleme și momente grele în viață. Doina avea obligația părintească, cred că și legală, să o supravegheze pe Mălina, pe durata tratamentului, să stea alături de ea, în casă, să fie cineva cu ea”, a mai declarat Geambașu.