Veste de ultimă oră despre Gabriela Cristea! Ce emisiunea va avea la Antena Stars

Gabriela Cristea revine pe micile ecrane la cârma unei emisiuni foarte îndrăgite de telespectatori. Aceasta revine în forță, gata să facă furori.

29 mai 2023, 14:46
Veste de ultimă oră despre Gabriela Cristea! Ce emisiunea va avea la Antena Stars
Veste de ultimă oră despre Gabriela Cristea! Ce emisiunea va avea la Antena Stars

Fanii Gabrielei Cristea sunt în delir! Aceasta revine pe micile ecrane, iar internauții își vor putea urmări idolul fiind moderatoarea unuia dintre cele mai iubite show-uri TV. Dat fiind că sarcina ei era avansată, prezentatoarea TV a fost nevoită să se retragă puțin din lumina reflectaorelor pentru a naște. La momentul respectiv, aceasta a fost înlocuită de Bianca Sârbu. Este important să menționăm faptul că Gabriela Cristea revine pe micile ecrane.

Citește și: Gabriela Cristea nu a mai rezistat şi a rupt tăcerea. „Dragilor, am simţit nevoia să vorbesc despre divorţ!”

Este vorba despre o emisiune care a mai fost difuzată în trecut la Anten Stars, respectiv „Te iubesc de nu te vezi”. Această emisiune este construită pe un concept de dating-show. Aici, concurenții vor avea șansa de a-și găsi sufletul pereche. Și în trecut emisiunea a fost prezentată de Gabriela, însă numai până în momentul în care a ajuns cu sarcina pe ultima sută de metri, motiv pentru care a fost înlocuită de Bianca Sârbu.

Vestea i-a luat prin surprindere pe toți, la momentul respectiv. Totuși, acum, fanii prezentatoarei TV au șansa să o revadă în emisiunea „Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela Cristea a fost dur criticată de fani

Recent, prezentatoarea TV și-a lansat propriul brand de haine și după cum era de așteptat ea este și imaginea acestuia.

De fiecare dată când are ocazia, Gabriela Cristea se laudă pe rețelele de socializare cu propriile sale creații care se pare că nu i-au dat pe spate pe fanii săi din mediul online.

Zilele trecute, Gabriela Cristea a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii în care apare îmbrăcată în niște rochii de vară despre care a spus că sunt realizate din vâscoză naturală 100%, iar căptușala este din bumbac.

„Rochia este disponibilă acum pe măsurile S, M si L și se poate comanda doar prin mesaj pe wapp. Rochia Selena este realizata din vâscoză naturală 100%, iar căptușeala este din bumbac 100%”, a precizat Gabriela Cristea, în dreptul imaginilor postate pe pagina sa de Facebook.

Cu toate acestea, fanii Gabrielei Cristea nu au fost prea încântați de creațiile sale și de calitatea lor și au dat de pământ cu ea.

Citește și: Gabriela Cristea, detalii picante din relația cu Tavi Clonda. Locul neobișnuit în care cei doi au făcut dragoste: „Mie nu-mi place la înghesuială”