IPOTEZĂ ŞOCANTĂ despre motivul morţii fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina

Bobbi Kristina, singura fiică a regretatei cântăreţe Whitney Houston, a fost înmormântată în urmă cu câteva zile. Surse oficiale arată că tânăra de 22 de ani ar fi murit după ce a consumat un "cocktail toxic".

08 aug. 2015, 15:05

Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina Brown, este acuzat de omor prin imprudenţă, după ce i-ar oferit tinerei un „cocktail toxic” ce a adus-o în stare de inconştienţă şi ar fi băgat-o cu faţa în jos într-o cadă cu apă rece, fapt care i-a provocat distrugeri cerebrale, potrivit Libertatea.

CITEŞTE ŞI Primele informaţii relevate de AUTOPSIA lui Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston

Surse neoficiale afirmă că Nick Gordon i-ar fi administrat fiicei lui Whitney Houston un „cocktail toxic”. Ba mai mult, după o noapte în care s-a tot drogat, tânărul ar fi pus-o pe Bobbi Kristina cu fața în cadă și creierul acesteia nu s-ar mai fi putut oxigena corespunzător. Nick Gordon, fostul iubit al tinerei, este învinuit și de tatăl lui Bobbi Kristina. Acesta nu a putut să fie prezent la funeralii să-și ia adio de la fosta sa iubită.

Bobbi Kristina Brown a fost găsită în stare de inconştienţă în cada din sala ei de baie, cu faţa în jos, de iubitul ei şi un prieten comun, pe 31 ianuarie. De atunci, aceasta a fost plasată în comă indusă, iar unii dintre membrii familiei sale spun că medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile. A fost transferată de familia sa într-un centru de îngrijiri paliative pe 24 iunie şi a murit pe 26 iulie, la vârsta de 22 de ani.

CITEŞTE ŞI Bobbi Kristina, fiica lui Whitney Houston, a murit la 22 de ani. UPDATE