Ipoteză TULBURĂTOARE în cazul morţii lui George Michael. Prietenul lui din copilărie face dezvăluiri

Publicat: Marţi, 17 Ianuarie 2017 15:38 // Actualizat: Marţi, 17 Ianuarie 2017 15:38 // Sursa: romaniatv.net

George Michael a murit pe 25 decembrie 2016, la vârsta de 53 de ani, iar de atunci mai multe ipoteze au fost lansate despre circumstanţele în care artistul şi-a găsit sfârşitul. Andros Georgiou, prietenul din copilărie al lui George Michael, a declarat că asociază moartea starului cu consumul de droguri şi antidepresive, amintind şi de o presupusă dependenţă de cocaină cu care George Michael s-a confruntat de-a lungul anilor.

Foto: dailymail.co.uk

Georgiou a crescut alături de George Michael. "Drogurile au fost o parte din viaţa sa", a declarat Andros Georgiou pentru BBC, adăugând că unul dintre drogurile pe care le folosea cel mai des era cocaina. "Cred că a luat o doză prea mare dintr-un anumit drog, alături de antidepresive sau de alte droguri pe care le consuma, toate în combinaţie cu alcool.", spune Georgiou.

Georgiou crede că moartea lui George Michael a fost un accident. "Cred că avea gânduri de sinucidere. E cunoscut faptul că starea sa de sănătate mintală este precară. Nu cred că a fost sinucidere", a declarat prietenul din copilărie al starului pentru BBC.

"Cred că inima lui a încetat să mai bată". Andros Georgiou, fost producător muzical, care a fost în turneru cu George Michael până în anul 1998, a mai declarat: "Vreau să se elucideze situaţia, să se ajungă la adevărul despre ceea ce i s-a întâmplat, ce substanţe s-au regăsit în sângele lui în zilele acelea cumplite, cine i-a dat drogurile şi de ce le avea asupra lui".

De asemenea, Georgious a mai afirmat că a vorbit cu oameni care au fost în preajma starului în ultima parte a vieţii şi aceştia i-au relatat că George Michael s-ar fi simţit "de fapt, tot mai bine. Încerca să ducă o viaţă normală din nou şi cred că a fost târât înapoi în partea întunecată". El a adăugat că rapoartele recente despre consumul de heroină au fost "prostii absolute", adăugând: "Ştiu că a fost singurul drog de care nu s-a atins."

Georgiou, care spune că are o colecţie de melodii nelansate, scrise şi cântate de George Michael, descrie cântăreţul drept o "persoană rezervată, o persoană incredibil de generoasă, una dintre cele mai frumoase persoane pe care le-am întâlnit vreodată".

Totodată, a povestit că turnura dureroasă în viaţa lui George Michael s-a petrecut în 1998. Atunci, starul pop a fost ridicat de un ofiţer de poliţie sub acoperire "după un act de indecenţă" într-o toaletă publică din Beverly Hills. Această întâmplare l-a făcut pe George Michael să vorbească public despre sexualitatea sa. Prietenul cântăreţului îl descrie astfel: era un "om cinstit" care "ura minciuna". "A simţit că le-a ascuns adevărul despre el oamenilor, după incidentul din 1998.", adaugă Andros Georgiou pentru BBC.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
droguri George Michael George Michael a murit
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8278
RON
10 Apr
noapte 6 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H