Ipoteză uluitoare a lui Trump: „Protestatarul în vârstă doborât la pământ de forţele de ordine voia să bruieze comunicarea acestora”

Incidentele din timpul protestelor declanşate de moartea afro-americanului George Floyd au fost nelipsite. Unul dintre protagoniştii acestor incidente a fost un bărbat alb, de 75 de ani, care a fost bruscat de forţele de ordine şi a căzut la pământ. 

RomaniaTV.net
09 iun. 2020, 13:17
Ipoteză uluitoare a lui Trump: „Protestatarul în vârstă doborât la pământ de forţele de ordine voia să bruieze comunicarea acestora”

Incidentul a fost filmat, iar pe filmare se vede cum doi polițiști îl trântesc la pământ pe bărbat. În imagini se vede cum bătrânul se apropie de ofițerii de poliție, unul dintre aceștia îl împinge cu bastonul, iar al doilea cu mâna. Apoi se aude zgomotul produs de prăbușirea acestuia la pământ și se observă sângele care curge pe asfalt, bărbatul lovindu-se la cap.

Citeşte şi Autorităţile new-yorkeze cer demiterea unor ofiţeri de poliţie care au trântit un bărbat în vârstă, în timpul protestelor VIDEO

Preşedintele american are, însă, o teorie interesantă referitoare la acel incident. Într-o postare pe Twitter, Trump susţine că protestatarul ar fi provocator ANTIFA şi că ar fi vrut să bruieze comunicarea forţelor de ordine: „Protestatarul din Buffalo trântit de poliţişti la pământ este un provocator ANTIFA. Martin Gugino, de 75 de ani, a fost împins de poliţişti pentru că a lăsat impresia că ar vrea să bruieze cu un aparat sistemul de comunicatii al acestora. M-am uitat cu atenţie. A căzut mai greu decât a fost împins. Avea un scanner în mână. Ar putea fi o înscenare?”

Poliţiştii care-l trântesc la pământ pe Gugino au pledat nevinovați la acuzațiile de agresiune. Ulterior, aceştia au fost eliberați fără a plăti cauțiune.