Iranienii îi cer prezentatoarei ruse să nu se îmbrace sexy la tragerea la sorţi a grupelor CM 2018. De ce se tem fanii

Microbiştii iranieni se tem că din cauza prezentatoarei ruse Maria Komandnaia nu vor putea urmări la tv tragerea la sorţi a grupelor turneului final al Campionatului Mondial de Fotbal 2018, care va avea loc în această seară, de la ora 17.00, la Moscova.

01 dec. 2017, 13:37
Iranienii îi cer prezentatoarei ruse să nu se îmbrace sexy la tragerea la sorţi a grupelor CM 2018. De ce se tem fanii

Fanii naţionalei de fotbal a Iranului i-au cerut deja Mariei Komandnaia, prezentatoarea tragerii la sorţi a grupelor de la CM 2018, să se îmbrace „mai puţin sexy”, după cum scrie cotidianul german Bild. Ei se tem că dacă aceasta ar apărea în faţa telespectatorilor cu o bluză prea decoltată sau cu o fustă prea scurtă, televiziunea iraniană ar întrerupe transmisia în direct a evenimentului.

Citeşte şi CM 2018, azi se vor afla grupele. Care este modalitatea de tragere la sorţi

Regulile Radio-Televiziunii Republicii Islamice Iran (IRIB) sunt foarte stricte referitoare la vestimentaţie, astfel că dacă o femeie apare îmbrăcată într-o „ţinută lejeeră” transmisia trebuie imediat întreruptă. În urma insistentelor mesaje primite pe Instagram, Maria Komandnaia le-a răspuns iranienilor, spunându-le că se va îmbrăca „în mod corespunzător”.

Tragerea la sorţi a grupelor CM 2018 se va desfăşura la Moscova, de la ora 17.00. Iranul se află în urna a 3-a valorică, alături de Danemarca, Islanda, Costa Rica, Suedia, Tunisia, Egipt şi Senegal.