Paula Seling, prima reacţie după divorţul de Radu Bucura. S-au despărţit după 17 ani: „Așteptăm, de fapt”

Paula Seling, prima reacţie după divorţul de Radu Bucura. Vestea despărţirii celor doi a luat prin surprindere pe toată lumea, nimeni nu se aştepta la o asemenea decizie, cuplul lor părea extrem de solid.

28 oct. 2022, 15:44
Paula Seling, prima reacţie după divorţul de Radu Bucura. S-au despărţit după 17 ani: „Așteptăm, de fapt”

Paula Seling, prima reacţie după divorţul de Radu Bucura. Cântăreața și soțul ei s-au despărţit după 17 ani de căsnicie. Niciunul dintre cei doi nu a dorit să comenteze în vreun fel această veste, doar bărbatul a confirmat despărţirea.

Paula Seling, prima reacţie după divorţul de Radu Bucura

Cântăreaţa nu a dorit să spună nimic despre depărţire, mărturisind că îşi dorește să-și canalizeze energia pe evenimentele viitoare de ordin profesional, iar orice altă supărare i-ar perturba în mod sigur activitatea.

Am o mare rugăminte. Până pe 3 noiembrie sunt prinsă cu repetiții și pregătirea spectacolului jubiliar de la Chișinău, 25 de ani de carieră aniversați cu trei orchestre și mulți invitați la Palatul Național, unde am extrem de mult material de studiu și repetiții lungi și intense.

Vă rog mult sa înțelegeți că pentru așa evenimente este necesară toată energia și dedicarea. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc pentru înțelegere”, a declarat Paula Seling, pentru Click.ro.

Întrebată dacă confirmă divorțul, solista a adăugat: „Așteptăm, de fapt, înțelegere din partea voastră!„.

Citeşte şi: Dieta vegan cu care Paula Seling arată impecabil la 43 de ani. Cum arată meniul zilnic al vedetei: „Nu este nici scump, nici lipsit de gust”

Radu Bucura a confirmat faptul că nu se mai ocupă de activitatea artistei şi a declarat că nu vrea să comenteze detalii din viaţa lui personală.

Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei.

În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, potrivit sursei menţionate mai sus.