Ireal! O adolescentă de 14 ani s-a urcat la volan sub influența alcoolului, fiind încurajată de prietenul ei. Polițiștii au rămas mască!

O adolescentă de 14 ani s-a urcat la volan și a condus pe o stradă din Hunedoara. Fără permis, fiindcă e încă minoră, și sub influența băuturilor alcoolice. Așa au găsit-o oamenii legii.

13 ian. 2022, 15:58
Ireal! O adolescentă de 14 ani s-a urcat la volan sub influența alcoolului, fiind încurajată de prietenul ei. Polițiștii au rămas mască!

O adolescentă de 14 ani s-a urcat la volan sub influența alcoolului. Un tânăr de 19 ani se afla lângă ea în mașină, atunci când au fost opriți de un echipaj de poliție.

Polițiștii au oprit mașina la miezul nopții pentru un control de rutină. Au avut parte de o surpriză. Tânăra consumase alcool într-o cantitate mare.

Fata a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,24 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În momentul în care oamenii legii au vrut să o ducă la secția de Poliție, prietenul ei care se afla în dreapta a menționat că el a pus-o, asta pentru a o învăța să conducă.

Astfel, oamenii legii i-au dus pe amândoi la secția de Poliție. Au deschis și o anchetă, atât pentru adolescentă, cât și pentru tânărul care o însoțea.

Accident înfiorător în Bucureşti. Doi copii, loviţi de o maşină de Poliţie în misiune. O fetiţă nu a avut nicio şansă

Accidentele sunt tot mai frecvente în ultimul timp. Chiar astăzi a avut loc unul foarte grav în sectorul 1 al Capitalei. O fetiţă de 13 ani a murit şi o alta de 11 ani a fost grav rănită, după ce au fost spulberate pe trecerea de pietoni de o maşină de Poliţie.

Din primele informaţii, incidentul a avut loc joi după-amiază pe bulevardul Laminorului din Sectorul 1 şi a fost provocat de o maşină de Poliţie.

Unul dintre copii, o fetiţă, a fost grav rănită. Medicii chemaţi de urgenţă au încercat să o resusciteze, însă eforturile lor s-au dovedit zadarnice.

Cealaltă copilă de 11 ani a fost transportată de urgenţă la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, cu răni grave. Din primele informaţii, medicii spun că starea ei este stabilă.

La faţa locului au intervenit şi poliţiştii de la Brigada Rutieră pentru că este vorba despre un accident cu victimem. Indiferent situaţie şi dacă medicii reuşesc să salveze copilul, urmează să fie deschis un dosar penal.

Anchetatorii urmează să stabilească dacă poliţiştii erau în misiune, dacă era pe trecerea de pietoni copilul dau dacă a traversat neregulamentar.

Traficul este restricţionat pe bulevarul Laminorului în zona în care a avut loc accidentul.