Ireal! O mamă de 13 ani a născut o fetiță, deși ea însăși era doar un copil! VIDEO

O tânără din SUA a născut o fetiță când ea însăși era doar un copil de 13 ani, și a dovedit lumii că poate deveni o mamă exemplară.

11 mai 2021, 02:35
Ireal! O mamă de 13 ani a născut o fetiță, deși ea însăși era doar un copil! VIDEO

Maddie este o tânără de 18 ani, din Texas, SUA, care a devenit mamă pe când ea însăși era doar un copil în vârstă de 13 ani. Această situație neobișnuită și extrem de delicată a făcut-o ținta vulnerabilă a criticilor răutăcioase și a prejudecăților celor din jur.

Deși Maddie era doar o copilă de 13 ani atunci când a hotărât să devină mamă, tânăra a reușit să sfideze preconcepțiile. Ea și-a concentrat toată grija și atenția asupra copilul ei, și astfel a devenit o mamă exemplară care-și crește fetița cu dragoste necondiționată.

Atunci când rămas însărcinată, Maddie a luat în considerare atât avortul, cât și posibilitatea adopției dacă va da naștere copilului.

În clipa în care Maddie a văzut ecografia copilului ei nenăscut, aceasta a decis că va deveni mamă și că-i va dărui ființei ce o poartă în pântec, toată afecțiunea de care va avea nevoie, în ciuda ciuda greutăților personale și a piedicilor din partea societății.

Cu toate că Maddie era o adolescentă care suferea de depresie, și care avusese chiar și o tentativă de sinucidere înainte de a rămâne însărcinată, tânăra a considerat că a aduce un copil pe lume, într-un moment atât de dificil, este de fapt un semn benefic al puterii care zace în ea, și o binecuvântare care îi va transforma viața. Astfel copila de 13 ani a dat naștere unei fetițe pe care a numit-o Everly.


„Everly nu numai că mi-a schimbat viața, ci mi-a și salvat viața, m-am luptat mult timp cu depresia, am avut o tentivă de sinucidere când aveam 13 ani, și nu reușeam să-mi găsesc un loc și un scop în lume, însă atunci când am aflat că sunt însărcinată, am avut un motiv să lupt”, a afirmat Maddie.

Copila de 13 ani devine o mamă neînfricată

Îndată ce copila de 13 ani a rămas însărcinată, a trebuit să suporte răutăți atât din partea colegilor de la școală, cât și din partea persoanelor străine de pe rețelele de socializare care o sfătuiau să avorteze, sau îi trimiteau chiar amenințări cu moartea.

„Oamenii îmi spuneau că îmi distrug singură viață. Cineva chiar mi-a trimis un mesaj, care zicea „Sper să muriți amândouă în timpul nașterii”. Am luat toată această situație și am hotărât că o s-o tranform într-o experiență care mă va ajuta să evoluez”, a mai povestit Maddie.

Tatăl copilului, Isaac, avea doar 15 ani când a aflat că prietena lui era însărcinată, și copleșit de situație, a hotărât să dispară imediat, timp de 10 luni, din viața celei care îi purta copilul în pântec, fapt care a afectat profund starea emoțională a tinerei mame.

În urma testului care confirma paternitatea băiatul, acesta a decis să fie prezent în viața fiicei sale. Deși cei doi părinți au fost nevoiți să depășească numeroase resentimente, aceștia au găsit o cale armonioasă de a oferi fiicei lor familia de care aceasta are nevoie.