IRINA BEGU, surpriză uriaşă, s-a calificat în semifinale la Roma

Irina Begu s-a calificat în semifinalele turneului de la Roma după ce a eliminat-o în sferturile de finală pe japoneza Misaki Doi, locul 45 WTA, scor 6-2, 7-6(3).

13 mai 2016, 11:33
IRINA BEGU, surpriză uriaşă, s-a calificat în semifinale la Roma

UPDATE: IRINA BEGU-MISAKI DOI 6-2, 7-6 (6-3). Bucureşteanca s-a calificat în prima semifinală din 2016, după ce a trecut de japoneza Misaki Doi în minimum de seturi, scor 6-2, 7-6, după o oră şi 20 de minute de joc. Irina a jucat formidabil pe al doilea teren ca importanţă de la Foro Italico, ţinându-şi la distanţă bătăioasa adversară.

Irina Begu va juca în semifinale împotriva învingătoarei din meciul Serena Williams, locul 1 WTA, și Svetlana Kuznetsova, locul 19 WTA. În semifinale s-a mai califciat și Garbine Muguruza după ce a învins-o pe Timea Bacsinszky, scor 7-5, 6-2.

UPDATE: 6-6 în setul 2, Irina poate ajunge în semifinale dacă se impune la tie-break

Irina Begu serveşte pentru a ajunge la tie-break în setul 2, 5-6

Irina Begu s-a impus cu scorul de 6-2 în primul set

Irina Begu le-a eliminat săptămâna aceasta, la Roma, pe Margarita Gasparyan, Victoria Azarenka şi Daria Kasatkina, fără să piardă vreun set în aceste trei dispute, în timp ce Misaki Doi a trecut de Alize Cornet, Lucie Safarova şi Johanna Konta. Irina Begu continuă practic parcursul execelent pe zgură, după ce săptămâna trecută, la Madrid, doar Simona Halep a oprit-o din drumul spre careul de aşi. Tot Simona Halep a eliminat-o şi pe Misaki Doi din turneul de la Madrid, însă întâlnirea dintre cele două a avut loc în turul secund.

IRINA BEGU-MISAKI DOI LIVE VIDEO DOLCE SPORT. Partida se joacă de la ora 15.25, iar învingătoarea o va întâlni pe câştigătoarea partidei Serena Williams-Svetlana Kuzneţova. De remarcat că în ultimele 10 zile Irina Begu a reuşit victorii la două dintre jucătoarele din Top 10, garbine Muguruza şi Victoria Azarenka, fapt care a făcut-o să declare că acum are încrederea că poate învinge orice jucătoare de top. Calificarea în sferturile de finală ale turneului de la Roma le asigură participantelor 190 de puncte WTA şi 49.680 de euro.