Irina Begu şi-a dat afară antrenorii, după cinci ani de colaborare. Anunţul făcut de jucătoare

Irina Begu a anunţat joi că a încheiat colaborarea cu cei doi antrenori, Adrian Cruciat şi Artemon Apostu Efremov, cu care a lucrat în ultimii cinci ani.

RomaniaTV.net
06 sept. 2018, 07:39
Irina Begu şi-a dat afară antrenorii, după cinci ani de colaborare. Anunţul făcut de jucătoare

Nu mi-a fost usor sa iau aceasta decizie, insa dupa 5 ani de colaborare am decis sa inchei un capitol din viata mea. Au fost 5 ani extraordinari, cu multe reusite si cu atingerea obiectivelor propuse. Vreau sa le multumesc baietilor Artemon Apostu Efremov si Adrian Cruciat pentru devotamentul lor, prietenia si profesionalismul de care au dat dovada. Voi pastra intotdeauna o relatie speciala cu ei si le doresc din suflet mult succes in noile colaborari„, a fost anunţul făcut de Irina Begu.

Irina Camelia Begu are 28 de ani şi se află pe locul 59 în clasamentul WTA, însî va urca pe 53 după ce a ajuns până în utul doi la US Open 2018. Ea a avut prestaţii modeste la turneele din America, fiind eliminată din primul tur la New Haven, Cincinnatti şi Montreal. De asemenea, a pierdut din runda inuagurală la Bucureşti, unde era deţănătoarea titlului, dar şi la Wimbledon 2018 şi Eastbourne. De altfel, ea are o singură victorie în ultimele opt meciuri jucate în circuitul WTA.