Irina Deaconescu, detalii despre starea lui Cristi Manea, internat din cauza infecţiei cu COVID-19. „Toată lumea e îngrijorată!”

Irina Deaconescu a dat detalii despre starea iubitului ei, Cristi Manea, internat din cauza infecției cu noul coronavirus. Fotbalistul se numără printre cele 12 persoane de la CFR Cluj care au fost depistate pozitiv.

22 iul. 2020, 13:00
Irina Deaconescu, detalii despre starea lui Cristi Manea, internat din cauza infecţiei cu COVID-19. „Toată lumea e îngrijorată!”

Irina Deaconescu a dezvăluit că iubitul ei are o stare de sănătate generală bună, însă, se simte puțin slăbit. În vârstă de 22 de ani, fotbalistul speră că organismul său va reacționa foarte bine la tratamentul care îi este administrat deja de medici.

ŞOC în Liga 1: Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR, depistat pozitiv cu COVID-19

„Eu nu m-am mai văzut cu el de două săptămâmi că sunt în Târgu-Jiu. Eu o să-mi fac oricum un test preventiv, dar știu sigur că nu avea cum era negativ, era toată lumea negativă în momentul în care am plecat eu. Evident, toată lumea e îngrijorată, dar o să fie bine. El e puternic, e sportiv, sportivii sunt mai rezistenți decât noi restul. Cred că e internat, adică e pe drum spre internare. El e ok, se simte puțin slăbit”, a declarat Irina Deaconescu.


loading...
Partenerii noștri