ŞOC în Liga 1: Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR, depistat pozitiv cu COVID

Situaţia infectărilor cu COVID în Liga 1 pare a scăpa de sub control şi la clubul campion. La testul efectuat marţi, antrenorul Dan Petrescu a fost depistat pozitiv, devenind astfel al 13-lea angajat al clubului în această situaţie.

RomaniaTV.net
22 iul. 2020, 07:10
ŞOC în Liga 1: Dan Petrescu, antrenorul campioanei CFR, depistat pozitiv cu COVID

Dan Petrescu (52 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, potrivit surselor GSP.ro din cadrul clubului. Astfel, campioana României en-titre ajunge la 10 cazuri de coronavirus, după cele depistate în zilele precedente, informează Gsp.ro.

Dintre testele refăcute marţi celor deja infectaţi, trei au avut rezultat negativ, astfel că numărul cazurilor active din club este în acest moment de 10.

Dan Petrescu va fi internat cel puțin 48 de ore în spital. Acesta va fi transportat la Cluj cu o ambulanță specială în orele următoare.

Primul caz pozitiv din cadrul clubului campion a fost înregistrat la 19 iulie, iar meciul din aceeaşi zi cu FCSB a fost amânat. Echipa clujeană se află izolată la Mogoşoaia.

CFR ar trebui să joace, duminică, pe teren propriu, partida cu FC Botoşani, din etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I.

Citeşte şi: DINAMO aproape de COLAPS. Încă şapte jucători au fost testaţi pozitiv cu COVID, numărul total ajungând la 18