Irina Deleanu, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu. Abia acum s-a aflat despre ceea ce s-a întâmplat între ele

Irina Deleanu, din 2003 în funcţia de președintă a Federației Române de Gimnastică Ritmică, a dezvăluit o întâmplare bizară care a avut-o ca protagonsită pe Mihaela Rădulescu. Vedeta TV a fost propusă pentru şefia FRGR, iar reacţia divei de la Monaco a fost una epocală!

15 dec. 2022, 11:11
Irina Deleanu, despre rivalitatea cu Mihaela Rădulescu. Abia acum s-a aflat despre ceea ce s-a întâmplat între ele
Irina Deleanu şi Mihaela Rădulescu, rivale acum 20 de ani! Reacţie fabuloasă a divei de la Monaco: "Nu mă bag la așa ceva!"

Irina Deleanu (47 de ani), a declarat la Pro Sport Live că nu are rival în domeniul gimnasticii ritmice, fiind multiplă campioană naţională şi medaliată cu bronz atât la Euroepne, cât şi la Mondiale. Aceasta a dezvăluit un episod mai puţin cunoscut de la primele alegeri pentru şefia federaţiei. Fosta sportivă a spus că alți oameni din domeniu au propus-o pe Mihaela Rădulescu în funcția de președinte, dar aceasta a făcut un pas în spate când a auzit că ar candida împotriva Irinei Deleanu.

Citeşte şi: Irina Deleanu, prima reacție despre relația cu Ion Țiriac. „Poate cineva să-l părăsească? Ne vedem când e nevoie”

Întrebată dacă are adeversar la federaţie, Irina Deleanu a răspuns: „Nu a fost nevoie, a fost la un moment dat o fază amuzantă. La primele alegeri i s-a propus Mihaelei Rădulescu să candideze pentru președenția gimnasticii ritmice. Ea a făcut gimnastică ritmică în tinerețe și tabăra adversă s-a gândit că ea ar fi bună. Mihaela a fost extraordinară și a zis: „În fața Irinei Deleanu, nu… Să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului, nu mă bag la așa ceva!”. A fost singura încercare de candidatură. Cred că nu au de ales și nu mă refer la frică, mă refer la faptul că este un sport de nișă și nu cred că este nimeni mai nebun decât mine”, a spus Irina Deleanu.

Citeşte şi: Cum arată femeia care l-a făcut pe Ion Ţiriac să se îndrăgostească nebuneşte la 81 de ani. Cei doi sunt de nedespărţit

Irina Deleanu este o fostă sportivă de gimnastică ritmică din România. La Campionatul Mondial de gimnastică ritmică din 1992⁠ a câștigat medalia de bronz la coardă. La Jocurile Olimpice de vară din 1992 s-a clasat pe locul 6. S-a retras din sport în 1993. Un concurs anual de gimnastică ritmică cu numele ei, Cupa Irina Deleanu, se desfășoară la București. Din 2003 este președinta Federației Române de Gimnastică Ritmică.