Irina, fiica lui Crin Antonescu, a împlinit 20 de ani. Cum arată și cu ce se ocupă acum FOTO

Irina Antonescu se pregătește pentru o carieră de succes în afara granițelor țării. Deși tatăl său a părăsit atenția publică, tânăra pare a se bucura de multă atenție pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de aproximativ 4.500 de persoane.

01 sept. 2021, 21:30

Irina, fiica lui Crin Antonescu a împlinit 20 de ani. Irina Antonescu a studiat la Școala Britanică din București, iar după liceu a ales să locuiască o perioadă la Bruxelles, acolo unde mama sa vitregă, Adina Vălean, era europarlamentar.

Irina, fiica lui Crin Antonescu, a împlinit 20 de ani

După ce s-a bucurat de viața din Belgia, fiica lui Crin Antonescu și-a luat zborul către Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, unde studiază la o școală extrem de scumpă, potrivit Fanatik. Fata este studentă la University of King din Anglia și e pasionată, ca orice tânără de vârsta sa, de modă, călătorii și distracție. Îi plac vacanțele de lux, așa că deseori pe rețelele sale de socializare se regăsesc fotografii din locuri spectaculoase.

Mihaela Rădulescu, înşelată după 7 ani de relaţie? Ce spune despre despărţirea de Felix: „Nu vreau să sufăr!” VIDEO

Recent, Irina Antonescu a petrecut câteva zile în sudul Franței, unde s-a desfășurat după bunul plac cu poze în costum de baie, ca un adevărat model. „M-am îndrăgostit de St. Tropez. Mi-aș dori să nu mai plec niciodată de aici. Deja plănuiesc următoarea vacanță pe Coasta de Azur”, a scris Irina Antonescu pe Instagram.

Crin Antonescu este căsătorit din 2009 cu Adina Vălean, care este europarlamentar. Antonescu a mai fost însurat o dată, în tinereţe, cu Aura, care s-a sinucis în 2004, deprimată de o boală necruţătoare. Aura i-a dăruit o fiică lui Crin, pe Irina.