Mihaela Rădulescu, înşelată după 7 ani de relaţie? Ce spune despre despărţirea de Felix: „Nu vreau să sufăr!” VIDEO

Mihaela Rădulescu a dezvăluit motivul pentru care nu se căsătoreşte cu Felix Baumgartner, austriacul cu care are o relație din 2014. "Diva de la Monaco" a declarat că relația merge ca pe roate, însă nu are gânduri de măritiș.

31 aug. 2021, 16:25
Mihaela Rădulescu, înşelată după 7 ani de relaţie? Ce spune despre despărţirea de Felix: „Nu vreau să sufăr!” VIDEO

Mihaela Rădulescu aruncă bomba după 6 ani de relaţie! Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner sunt împrfeună de mai bine de şase ani. Deși în ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri că s-ar fi despărțit, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca-n prima zi și își trăiesc iubirea. Când vine însă vorba de căsătorie, Mihaela Rădulescu a precizat că nu mai este dispusă să facă așa ușor acest pas.

Mihaela Rădulescu aruncă bomba după 7 ani de relaţie

Vedeta a fost întrebată dacă a fost înşelată sau dacă a înşelat, în condiţiile în care, din cauza programului, se vede foarte rar cu iubitul ei. „Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească”, a declarat Mihaela Rădulescu la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV. De asemenea, a spus şi de ce nu-şi face planuri de măritiş: Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo patru sute de ori de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”.

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri despre viaţa intimă a fiului ei: „E vârsta la care partenerele se schimbă mai des”

Mihaela Rădulescu (52 de ani) a fost căsătorită între 2004 şi 2008 cu Elan Schwartzenberg (54 de ani), cu care are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani). Înainte de relaţia cu sportivul austriac, vedeta s-a iubit cu Dani Oţil.


loading...