Irina Fodor a început cu stângul în rolul de prezentatoare la Asia Express. Fanii au desființat-o: „Lipsită de empatie şi teatrală”

Irina Fodor a fost aspru criticată de fanii emisiunii Asia Express pe rețelele sociale. Unii telespectatori nu o consideră potrivită pe soția lui Răzvan Fodor în rolul de prezentatoare.

04 nov. 2021, 10:15
Irina Fodor a început cu stângul în rolul de prezentatoare la Asia Express. Fanii au desființat-o: „Lipsită de empatie şi teatrală”

Irina Fodor nu a avut o recepție prea bună din partea fanilor în rolul de prezentatoare la Asia Express. Fanii emisiunii o consideră mult mai potrivită pe Gina Pistol și au criticat-o destul de dur pe soția lui Răzvan Fodor.

Unii dintre fani au încercat să fie mai îngăduitori și consideră că șatena este totuși talentată ca prezentatoare, dar nu se ridică la nivelul iubitei lui Smiley.

Irina Fodor este cea care a preluat cârma emisiunii în sezonul 4, în timp ce Gina Pistol era în concediu de maternitate.

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 1 noiembrie 2021. Concurenţii au parte de o surpriză. Mihai Petre: „Nu mi-a picat chiar bine”

Irina Fodor a primit critici din partea telespectatorilor emisiunii Asia Express. Fanii au comentat că Gina Pistol este mult mai potrivită pentru acest rol, iar soției lui Răzvan Fodor i s-a reproșat că este „teatrală” și că nu empatizează cu concurenții.

O parte a publicului a acuzat-o pe Irina Fodor că empatizează doar cu unii concurenți și că nu are dicție atunci când vorbește. Mulți telespectatori s-au obișnuit cu stilul Ginei Pistol, care a prezentat show-ul timp de trei sezoane și o vor înapoi ca prezentatoare.

Asia Express 3 noiembrie 2021. O nouă echipă a fost eliminată

Asia Express 3 noiembrie 2021. Surprizele și răsturnările de situație nu au încetat să apară în ultima etapă din Georgia. Cuza și Emi au obținut Imunitatea, motiv pentru care nu vor putea fi nominalizați la Cursa pentru Ultima Șansă. Primul Joc de Amuletă a fost câștigat de Mihai și Elwira Petre, iar la cel de-al doilea, Lidia Buble și Elwira Petre au ieșit victorioase.

Cursa de pe Drumul Împăraților a continuat cu un traseu solicitant și cinci echipe care își doresc să rămână în competiție. Probele au fost extrem de dificile, iar concurenții și-au testat limitele la maxim.

Asia Express 3 noiembrie 2021. Ediția 29 a sezonului 4 din Asia Express – Drumul Împăraților a venit cu o eliminare neașteptată pentru concurenți. Trei echipe au intrat în Cursa pentru Ultima Șansă din Georgia, iar diamantul prețios a fost unul roșu, motiv pentru care un cuplu de vedete părăsește competiția.

ASIA EXPRESS LIVE VIDEO A1 1 noiembrie 2021. Concurenţii au parte de o surpriză. Mihai Petre: „Nu mi-a picat chiar bine”

Patrizia Pagleri & Francesco, Adriana Trandafir & Maria Speranța, Cosmin & Eliza Natanticu sunt echipele care au plecat în Cursa pentru Ultima Șansă a etapei șapte de pe Drumul Împăraților. Deși au pornit pe traseu motivați și încrezători în forțele proprii, toți au avut o surpriză când au ajuns la Irina Fodor.

Sezonul 4 al emisiunii Asia Express este supranummit Drumul Împăraților și le duce pe cele nouă echipe într-o aventură de senzație în Turcia, Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.