Irina Loghin ar fi făcut accident vascular. Familia nu şi-a dat seama ce se întâmplă cu artista

Irina Loghin a făcut un accident vascular în urmă cu 5 luni. La acel moment, familia a refuzat să ofere prea multe detalii. Cântăreața a povestit recent despre problemele de sanatate pe care le-a avut.

24 mai 2019, 08:40
Irina Loghin ar fi făcut accident vascular. Familia nu şi-a dat seama ce se întâmplă cu artista

„Accidentul vascular vine hoțește. Eram după o noapte pierdută, foarte stresată. Nu prea îți dai seama de pericol. Am simțit un disconfort foarte mare, o amețeală puternică și am luat legătura prima dată cu medicul de familie. Apoi cu medicul cardiolog care mă tratează de 20 de ani și cu psihiatrul.

Citeşte şi DRAMA NEŞTIUTĂ a Irinei Loghin. Mărturisire CUTREMURĂTOARE făcută de MAREA ARTISTĂ

Mi s-a spus: Mergeți de urgență la neurolog, că nu e de noi. Am ajuns la domnul doctor Dan Mitrea, unde am făcut toate investigațiile și am primit un tratament. La o săptămână s-a văzut efectul. Recomandarea e ca fiecare persoană să știe să își facă analizele din șase în șase luni.

Simptomele mele nu știu dacă au indicat un accident vascular, dar, totuși, poate ceva în apropiere, căci am o vârstă și eu. Au ei probleme tinerii, dar eu! Medicul a știut să pună degetul unde trebuie”, a declarat Irina Loghin, potrivit click.ro.