Irina Loghin a împlinit 83 de ani. Cum şi cu cine a sărbătorit marea artistă

Irina Loghin, una dintre cele mai iubite reprezentante ale muzicii populare românești, a împlinit vârsta de 83 de ani. Vedeta a sărbătorit ziua de naștere alături de familie.

20 feb. 2022, 10:41
Irina Loghin a împlinit 83 de ani. Cum şi cu cine a sărbătorit marea artistă
Irina Loghin

Irina Loghin a împlinit 83 de ani. Cum şi cu cine a sărbătorit marea artistă. Irina Loghina declarat că e foarte împlinită și fericită şi chiar se gândeşte să revină pe scenă!

Irina Loghin a împlinit 83 de ani. Cum şi cu cine a sărbătorit marea artistă

Irina Loghin, artistă interpretă a României, și-a sărbătorit, sâmbătă, 19 februarie, ziua de naștere. Cântăreața de muzică populară a împlinit vârsta de 83 de ani. Vedeta anunţase că va organiza o mică petrecere în familie, deoarece nu îi place să facă foarte mare tam-tam de ziua ei de naștere.

Ceaiul-minune pe care Irina Loghin îl bea în fiecare dimineață. E recomandat pentru orice boală și te menține în formă: E cel mai bun!

Irina Loghin a decis să părăsească scena și să ia o pauză, dar nu exclude o eventuală revenire. „Nu mă grăbesc să vă răspund dacă și când mă voi întoarce pe scenă. Probabil că da, dacă și Dumnezeu va permite asta! Dar n-aș ști a vă spune azi când se va întâmpla acest lucru”, a declarat Irina Loghin.

Irina Loghin face o mărturisire surprinzătoare: Se spunea că Elena Ceaușescu era geloasă pe mine!

Adepta unui stil de viață sănătos, artista face multă mișcare și are grijă și la ce mănâncă. „Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos!”. În ceea ce privește alimentație, a eliminat carnea de porc, preferând preperate din pește și salate.