Irina Loghin a intrat în Noul An cu cea mai mare bucurie. A devenit bunică pentru prima dată la 83 de ani: „Am uitat de toate necazurile și relele. Merg zilnic să o văd”

Irina Loghin a început Noul An cum nu se putea mai bine. Artista a devenit bunică pentru prima dată, la vârsta de 83 de ani, și e în culmea fericirii.

01 ian. 2023, 10:59
Irina Loghin a intrat în Noul An cu cea mai mare bucurie. A devenit bunică pentru prima dată la 83 de ani: „Am uitat de toate necazurile și relele. Merg zilnic să o văd”

Irina Loghin visa de multă vreme să fie bunică, iar acum trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei. Nepoțica ei, Ana, s-a născut în luna septembrie a acestui an și de atunci le face zilele mai frumoase tuturor.

Irinuca Loghin, fiica artistei, a devenit mamă la vârsta de 43 de ani. Deși nu locuiește în aceeași casă cu mama ei, primește ajutor de la aceasta cu fiecare ocazie. Irina Loghin o vizitează zilnic ca să petreacă cât mai mult timp cu nepoata ei.

Citește și Motivul pentru care Irina Loghin nu are carne la masa de Crăciun: „Nu aş renunţa la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”

Irina Loghin își vizitează zilnic nepoata

„În fiecare dimineață când mă trezesc îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru această mare bucurie din viața mea. Mi-am dorit atât de mult nepoți! Pot spune că este cea mai mare bucurie din viața mea, după ce i-am adus pe lume pe Ciprian și Irinuca. Nepoțica mea, Ana, a împlinit ieri 3 luni. Este nepoțica din partea Irinucăi. De când a venit pe lume parcă am uitat de toate necazurile și relele, că nici noi nu suntem scutiți de astea… Nu locuiesc cu ei, dar merg în fiecare zi să o văd pe nepoțică’, a spus Irina Loghin, în exclusivitate, pentru Unica.ro.

Citește și Irina Loghin dezvăluie secretul care o menţine în formă la 83 de ani. Cum arată masa de Crăciun a marii artiste

Irinei Loghin îi plac foarte mult copiii. Își amintește cu drag de momentul când a devenit și ea, la rândul ei, mamă. Are doi copii, pe Irinuca și pe Ciprian, din căsnicia cu Ciprian Cernea, cu care este căsătorită de 47 de ani. Își ajută copiii de fiecare dată cu sfaturi prețioase, iar aceștia sunt mai mult decât recunoscători cu o au în viața lor.

„I-am povestit Irinucăi, după ce i-am născut pe ei, și plângeau, ca orice copil, doctorițele de la spital îmi spuneau: ‘Intrați în baie și dați drumul la robinet încât să nu auziți cum plânge. Aveți tăria asta. Este greu, dar dacă aveți tăria asta o să va fie mai ușor. Prima zi plânge tare, a două zi mergeți iar în baie și dați drumul la apă, va plânge mai puțin, a treia zi și mai puțin, iar a patra zi… deloc.

Așa s-a întâmplat. I-am spus Irinucăi să aibă și ea tăria asta. Este cel mai frumos sentiment, cel de bunică. Doresc tuturor să aibă parte de așa bucurie în viață’, a mai spus Irina Loghin pentru sursa citată.