Motivul pentru care Irina Loghin nu are carne la masa de Crăciun: „Nu aş renunţa la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”

Motivul pentru care Irina Loghin nu are carne la masa de Crăciun. Nu mai este un secret faptul că celebra cântăreaţă de muzică populară a scos carnea din alimentaţie, de câţiva ani buni a adoptat stilul vegetarian şi spune că se simte foarte bine.

26 dec. 2022, 17:36
Motivul pentru care Irina Loghin nu are carne la masa de Crăciun: „Nu aş renunţa la acest mod de viaţă pentru nimic în lume”

Irina Loghin nu are carne la masa de Crăciun. Din ce în ce mai multe persoane aleg să își schimbe stilul de viață, iar cea mai bună opțiune pentru ei o reprezintă dieta vegetariană. Acest stil de viaţă presupune renunţarea la orice produs animal.

Citeşte şi: Irina Loghin îşi ia înapoi pensia specială. Câţi bani va primi lunar pentru cele două mandate în Parlamentul României

Irina Loghin nu are carne la masa de Crăciun

Artista s-a obișnuit deja cu acest stil de viaţă şi spune că dieta vegetariană o ajută să se mențină cât mai sănătoasă. Recunoaşte că nu îi este uşor, însă nu ar renunţa la el pentru nimic în lume. De asemenea, artista a menționat faptul că această dietă o întinereşte atât fizic, cât și sufletește.

,,Fructe, legume şi cereale – asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer. În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume.”, a declarat Irina Loghin.

Irina Loghin a dezvăluit băutura pe care o prepară în fiecare dimineaţă

Deseori, internauții s-au întrebat cum reușește să rămână în formă, iar artista a mărturisit recent secretul său.„Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un fel de ceai de cătină. O dau prin blender (n.r. – cătina), o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună.”, a povestit Irina Loghin într-o emisiune TV.

În urmă cu mai mult timp, artista a declarat că face și multă mișcare fizică, în fiecare zi. „Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos.

Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult.”, a mai spus Irina Loghin.