Irina Loghin dezvăluie elixirul tinereții. Produsul ieftin pe care vedeta îl consumă în fiecare zi: O linguriță pe zi face MINUNI!

Irina Loghin e într-o formă de invidiat la cei 83 de ani ai săi. Interpreta de muzică populară a dezvăluit cum reușește și acum să aibă un ten de porțelan.

08 mart. 2022, 12:17
Irina Loghin dezvăluie elixirul tinereții. Produsul ieftin pe care vedeta îl consumă în fiecare zi: O linguriță pe zi face MINUNI!

Irina Loghin dezvăluie elixirul tinereții. Vedeta are un întreg ritual atunci când vine vorba de îngrijirea feței. Folosește un produs ieftin pe care toate femeile îl au deja în bucătărie, acesta fiind secretul frumuseții sale.

Irina Loghin dezvăluie elixirul tinereții. Produsul ieftin pe care vedeta îl consumă în fiecare zi: O linguriță pe zi face MINUNI!

Irina Loghin își prepară de ani de zile un demachiant potrivit pentru tipul său de ten. Această loțiune minune este sfântă pentru Irina Loghin și o folosește în fiecare zi!

Pentru a se demachia, Irina Loghin amestecă uleiul de măsline cu un lapte demachiant și folosește dischete pentru a se da ușor pe ten. În plus, aceasta își prepară o mască cu o lingură de miere și un gălbenuș de ou, musai adus de la țară.

“Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant”, a povestit Irina Loghin, pentru Click!

Ceaiul-minune pe care Irina Loghin îl bea în fiecare dimineață. E recomandat pentru orice boală și te menține în formă: E cel mai bun!

“Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin la “Vorbește lumea”.

Mai mult decât atât, interpreta de muzică populară a declarat că această licoare a fost un adevărat ajutor și în perioada în care a fost infectată cu coronavirus, având în vedere că a fost asimptomatică. “Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte, și am plecat acasă”, a mai spus ea.

Citește și: Irina Loghin a împlinit 83 de ani. Cum şi cu cine a sărbătorit marea artistă