Irina Loghin, dieta care o face să arate senzațional și la 83 de ani. Alimentele pe care nu le consumă sub nicio formă

Irina Loghin are un corp de invidiat la cei 83 de ani ai săi. Artista le-a dezvăluit tututor ce dietă urmează și care sunt acele alimente de care se ferește orice ar fi.

05 apr. 2022, 09:12
Irina Loghin, dieta care o face să arate senzațional și la 83 de ani. Alimentele pe care nu le consumă sub nicio formă

Irina Loghin ține o dietă vegeteriană de peste 30 de ani. Artista spune că a renunțat la carne și că a tăiat de pe listă și alte alimente. Ea încurajează pe toată lumea să aibă un stil de viață sănătos

„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci. Dovadă că sunt a fost un moment în care niște pifetele mi-au lăsat gura apă, dar totodată mi-a venit un miros de ulei încins și am renunțat”, a spus Irina Loghin.

„Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări. Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot. De ce pui ceapa în ulei, chiar dacă ai călit-o? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă. Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața. Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul”, a mai spus artista.

Irina Loghin dezvăluie elixirul tinereții. Produsul ieftin pe care vedeta îl consumă în fiecare zi

Irina Loghin e într-o formă de invidiat la cei 83 de ani ai săi. Interpreta de muzică populară a dezvăluit cum reușește și acum să aibă un ten de porțelan.

Vedeta are un întreg ritual atunci când vine vorba de îngrijirea feței. Folosește un produs ieftin pe care toate femeile îl au deja în bucătărie, acesta fiind secretul frumuseții sale.

Irina Loghin își prepară de ani de zile un demachiant potrivit pentru tipul său de ten. Această loțiune minune este sfântă pentru Irina Loghin și o folosește în fiecare zi!

Pentru a se demachia, Irina Loghin amestecă uleiul de măsline cu un lapte demachiant și folosește dischete pentru a se da ușor pe ten. În plus, aceasta își prepară o mască cu o lingură de miere și un gălbenuș de ou, musai adus de la țară.

“Am din Grecia ulei de măsline extravirgin și mie mi se pare foarte sănătos pentru organism, atât pentru uz intern, cât și extern. Îl recomand femeilor. O linguriță pe zi face minuni în corpul nostru, iar pentru ten eu îl amestec cu un lapte demachiant”, a povestit Irina Loghin, pentru Click!.