Irina Loghin, prima reacţie după problemele de sănătate ale lui Benone Sinulescu. De ce nu mai vorbeau de doi ani

Irina Loghin, prima reacție după ce s-a aflat că Benone Sinulescu are probleme de sănătate. Cei doi mari artişti au urcat de nenumărate ori pe scenă, cântând în duet ani la rând, asfel că după ce s-a aflat de problemele de sănătate ale artistului, Irina Loghin a reacționat imediat.

12 iul. 2021, 14:52
Irina Loghin, prima reacţie după problemele de sănătate ale lui Benone Sinulescu. De ce nu mai vorbeau de doi ani

Irina Loghin, prima reacţie după problemele de sănătate ale lui Benone Sinulescu. Irina Loghin a dezvăluit că, în ultimii ani, ea și Benone Sinulescu nu au mai vorbit atât de des, având în vedere că artistul locuiește la Arad și le este foarte greu să se întâlnească.

Irina Loghin, prima reacţie după problemele de sănătate ale lui Benone Sinulescu

Irina Loghin a spus că de doi ani nu a mai vorbit cu Benone Sinulescu, dar că s-a întristat în momentul în care a aflat că artistul în vârstă de 84 de ani are probleme de sănătate. „Nu am mai vorbit de vreo doi ani cu Benone Sinulescu. Dar am aflat că nu este prea bine de la un coleg de-al nostru din ansamblul Ciocârlia. Tot ce îmi pot dori este ca Benone să se vindece, să se facă bine. Sper că acesta este doar un episod, să treacă peste el. Sper să îl ajute Dumnezeu să treacă peste acest hop. Eu sper să se facă bine, să ne revedem. Din păcate, el e departe, la Arad, de aceea nu ne-am mai văzut atât de des în ultimii ani. Ne mai vedeam doar la cântări”, a declarat Irina Loghin pentru Fanatik.

Soția lui Benone Sinulescu demontează informațiile apărute în spațiul public despre starea artistului. Ce a pățit, de fapt, ‘nea Beni’

Benone Sinulescu, 84 de ani, se confruntă cu probleme serioase de sănătate, informație confirmată chiar de soția artistului, Elena Sinulescu. În prezent, acesta se află internat în spital și primește îngrijiri medicale de specialitate. Printr-o postare pe Facebook, Elena Sinulescu, soția lui Benone Sinulescu, a precizat că artistul este supravegheat de medici și că urmează un tratament de specialitate.