Soția lui Benone Sinulescu demontează informațiile apărute în spațiul public despre starea artistului. Ce a pățit, de fapt, ‘nea Beni’

Elena, soția lui Benone Sinulescu, a negat faptul că artistul ar fi fost găsit inconștient în casă, așa cum a apărut în spațiul public. Totodată, Elena Sinulescu a venit cu noi precizări privind starea de sănătate a lui nea Beni.

12 iul. 2021, 09:36
Soția lui Benone Sinulescu demontează informațiile apărute în spațiul public despre starea artistului. Ce a pățit, de fapt, ‘nea Beni’

Elena, soția lui Benone Sinulescu, a negat faptul că artistul ar fi fost găsit inconștient în casă, așa cum a apărut în spațiul public. Totodată, Elena Sinulescu a venit cu noi precizări privind starea de sănătate a lui nea Beni.

„Dragi prieteni, admiratori ai lui Benone Sinulescu,

Având în prim-plan preocuparea pentru starea de sănătate a soțului meu, pe de o parte, dar si dorința acestuia de a expune publicului doar actul artistic și mai puțin problemele de sănătate specifice vârstei, am evitat mediatizarea situației medicale a soțului meu.

Totuși, situația impune câteva precizări:

În urma cu câteva săptămâni, soțul meu a fost consultat la o clinică de specialitate din Timișoara de către un medic, profesor universitar, a efectuat analize medicale inclusiv computer tomograf și urmează un tratament pentru afecțiunea cronică constatată.

În dimineața zilei de joi 08.07.2021, Benone Sinulescu nu a fost găsit inconștient ci a căzut și nu a dorit să fie internat. Cu toate acestea, locuind singuri la casa din localitatea Barzava, neputând să îl ridic și din dorința de nu fi expus într-o situație nefavorabila imaginii publice, împreună am stabilit sa solicitam o ambulanță de la o clinică privată, în care a fost internat temporar și a continuat tratamentul, beneficiind de condiții medicale de calitate.

În ziua de sâmbătă, starea de sănătate s-a înrăutățit și în urma discuției cu un alt medic profesor universitar de la Spitalul Județean Arad, care îi cunoștea afecțiunile, i-a recomandat o reevaluare în cadrul acestui spital.

În acest timp, fostul impresar Ionuț Pavel, fără a ma fi întrebat despre starea soțului meu si fără a ne solicita acordul, a răspândit în presa informații nedocumentate false, defăimătoare privind modul in care familia îl îngrijește pe “Nea Beni”.

Se dovedește ca Beni pe buna dreptate nu îl considera o persoană din cercul de prieteni si a încetat relațiile profesionale de mai mult timp cu acesta.

Va mulțumim pentru aprecierile și gândurile bune și să ne rugăm cu toții pentru sănătatea îndrăgitului Benone Sinulescu”, a precizat Elena Sinulescu pe rețelele sociale.

Dezvăluirile făcute de impresarul lui Benone Sinulescu

Benone Sinulescu e în stare critică, a mărturisit impresarul lui. El a mai dezvăluit, în urma unei anchete realizate printre prietenii cei mai buni ai solistului, că soția lui Leni a decis să-l ducă pe Benone Sinulescu la un centru de îngrijri paleative din localitatea Vladimirescu, de pe lângă Arad, când, de fapt, artistul trebuia să fie tratat de urgență într-un spital de specialitate.

Mai mult, soția artistului ar fi interzis să se dea informații despre starea lui Benone Sinulescu, care s-a agravat vizibil pe parcursul celor două zile petrecute la centrul din apropierea Aradului, unde artistul nu a primit ajutor de urgență.

„Doamna Leni nu a lăsat e nimeni să dea informații despre starea lui. Ea e considerată ca un fel de tutore al dumnealui. Însă acum este vorba despre viața lui Benone Sinulescu, de aceea noi, prietenii, am decis să spunem care este starea lui acum. E critică! Sperăm ca Dumnezeu să facă o minune să-l salveze! Să sperăm că doctorii îl pot salva. Beni este un biblelou național, ultima voce a folclorului românesc, el trebuie salvat! Nu poate fi lăsat să moară cu zile, cum au fost alți artiști lăsați! Eu, în 24 de ore, am făcut o adevărată investigație să aflu ce se întâmplă cu nea Beni! Din câte știm, am vorbit cu un doctor, el ar fi ajuns la clinică după ce a avut cel mai probabil un atac cerebral. La clinica din Vladimirescu, unde l-a dus familia, nu i-au făcut investigații. Ei l-au găsit, joi, căzut în casă, dar el mai avusese două căderi în timpul săptămânii. Atunci cred că s-a lovit la cap și a făcut posibil un hematom”, a declarat Ionuț Pavel, în exclusivitate, pentru Click!.

Benone Sinulescu a fost sâmbătă, 10 iulie, în jurul prânzului, transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad, artistul prezentând complicaţii care nu puteau fi tratate la centrul de îngrijiri paliative. „Am înțeles că azi, (n.r. sâmbătă, 10 iulie), în jurul orei 15.00, nea Beni a fost transferat la Spitalul de Urgență din Arad. Trebuie să găsim un specialist care poate să-i salveze viața! Noi am ținut secret, dar starea lui s-a înrăutățit de acum câteva luni”, a mai spus impresarul, pentru Click!.