Irina Nicolae de la ASIA a născut prematur, dar bebeluşul s-a stins din viaţă. „Fetiţa mea ştie că are o surioară, acolo sus, înger” VIDEO

Dezvăluiri dureroase făcute de o cântăreață care în perioada anilor 2000 făcea furori în trupa Asia. Irina Nicolae, căci despre ea este vorba, a mărturisit că a fost nevoită să întrerupă o sarcină din cauza unor complicații.

22 feb. 2023, 10:17
Irina Nicolae de la ASIA a născut prematur, dar bebeluşul s-a stins din viaţă. „Fetiţa mea ştie că are o surioară, acolo sus, înger” VIDEO
Irina Nicolae de la ASIA a născut prematur, dar bebeluşul s-a stins din viaţă

Irina Nicolae de la ASIA a născut prematur, la doar cinci luni, dar fetița s-a stins din viaţă. Artista, care este căsătorită cu omul de afaceri Marius Vizer, a dezvpluit în podcast ul lui Cătălin Măruță că a pierdut prima sarcină, acum cațiva ani. A născut prematur, la doar cinci luni, dar fetița s-a stins din viață.

„Am să-ți mai spun un lucru de care nu știe lumea, e o premieră. E un lucru mai sensibil. Scarlett nu este primul copil pe care îl am, este a doua sarcină, înainte de Scarlett… îmi vine să plâng… am mai avut o sarcină, tot o fetiță. Au știut doar prietenii foarte apropiați. Am născut indus, provocat, la cinci luni și o zi, după un travaliu foarte greu, pentru că s-au descoperit niște probleme întâmplător. Voiam să vin acasă și îmi doream fotografii noi cu fetița mea și m-am dus la un control în Budapesta, la un medic pe care nu îl cunoșteam și mi-a zis: „Irina, aici în Ungaria trebuie să facem control de organe, știi că se face în trimestrul doi”. Am zis că nu mă interesează, că eu venisem pentru niște poze”, a mărturisit Irina Nicolae.

„Până la urmă am zis că dacă asta e procedura, ok, dar mie să-mi dea fotografiile respective. A zis: „E ceva, dar nu-ți face probleme, nu-i nimic grav”. A venit și al doilea doctor, eu nu știam nimic atunci, dar mi-a zis: „Uite, nu e nimic foarte grav, dar avem un cardiolog foarte bun și aș vrea să îți fac o programare mâine, aș vrea neaparat să te vadă”. M-am dus a doua zi, acel medic era o doamnă în vârstă, foarte dură. Mi-a zis: „Să știi că eu nu vorbesc în timpul consultului, am să îți spun la sfârșit. Fetiță, tu să știi că ai o problemă foarte gravă, trebuie să termini această sarcină”. Eu am rămas mască! Avusesem teste genetice, totul perfect! Mi-au zis clar că trebuie să termin această sarcină, că nu există altă soluție. În două zile mie mi s-a dărâmat tot universul”, a mai spus Irina Nicolae.

Citeşte şi: Irina Nicolae s-a căsătorit de două ori cu Marius Vizer. Prima dată a fost în Rusia: „Soțul meu este prieten bun cu Vladimir Putin”

„Am plecat de urgență la Viena, la doctorul meu, cel mai mare specialist pe partea de cardiologie pentru că acolo exista problema. Între timp, prietenii soțului meu îmi organizaseră cea mai bună echipă de medici din Ungaria, medici veniți de afară. Aveam un cardiolog și un specialist pe imagistică, o doamnă foarte drăguță, și m-am dus din respect, noi luasem decizia că îmi asum riscul, că practic copilul trebuia să sufere două operații în primul an, imediat după ce se naște. Apoi în jurul vârstei de 14 ani, pentru că inima atunci se mărește. Medicul, când mi-a făcut ecografia, mi-a zis: „Irina, fetița are inima în dreapta. Este fetiță și înseamnă infertilitate”. Apoi am vorbit cu cardiologul care mi-a spus că nu era vorba de o singură operație, de două operații, ci era vorba de multiple operații. Mi-a zis că dacă copilul nu avea mai mult de două kilograme, medicul nu se apropia de copil, nu-l opera”, a mai adăugat vedeta.

„Sunt cazuri foarte rare și nu-i oferi copilului decât o viață…nu se știe cum. I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru că am rămas întreagă la minte și după ce am ieșit după cele două zile de travaliu, copilul a ieșit cu picioarele în față, m-au băgat imediat în sala de operație de urgență, mi-am dat seama că sunt un caz grav. Fetița mea știe că are o surioară, acolo sus, înger. După această experiență foarte grea pentru noi ca și familie ne-am dat seama că suntem mai uniți decât am fost înainte”, a mai spus Irina Nicolae.

Citeşte şi: Irina Nicolae nu a fost chemată la reuniunea trupei ASIA. Vedeta este revoltată: „Mi se pare degradant și înjositor”. Ce va face în ziua concertului

Irina Nicolae trăiește o poveste de dragoste de mai bine de 21 de ani cu Marius Vizer, președinte al Federației Internaționale de Judo, famillia lor fiind stabilită la Budapesta. Între cei doi este o diferență de vârstă de 20 de ani și au împreună o fetiță pe nume Scarlett Maria.