Irina Nicolae s-a căsătorit de două ori cu Marius Vizer. Prima dată a fost în Rusia: „Soțul meu este prieten bun cu Vladimir Putin”

Irina Nicolae s-a căsătorit de două ori cu Marius Vizer. Prima ceremonie a avut loc în Rusia, acolo unde se aflau toți prietenii lor. Artista a vorbit și despre președintele Rusiei, Vladimir Putin, care are o relație de prietenie cu soțul ei.

21 feb. 2023, 23:37
Irina Nicolae s-a căsătorit de două ori cu Marius Vizer. Prima dată a fost în Rusia: „Soțul meu este prieten bun cu Vladimir Putin”
Irina Nicolae s-a căsătorit de două ori cu Marius Vizer

Irina Nicolae s-a căsătorit de două ori cu Marius Vizer. Invitată în podcastul moderat de Măruță, artista a vorbit și despre căsnicia cu soțul ei. Vedeta a dezvăluit că prima oară s-au căsătorit în 2015, în Rusia. Cei doi au luat această decizie deoarece aveau multi prieteni în Moscova.

Citește și: Scandalul ia amploare. Fetele de la ASIA o fac praf pe Irina Nicolae: „Nu ești și nu ai fost fondatoarea acestei trupe!”

Irina Nicolae s-a căsătorit de două ori cu Marius Vizer

Fosta cântăreață s-a mutat de câțiva ani în Budapesta, a renunțat la cariera muzicală și s-a dedicat familiei. Cei doi s-au căsătorit prima oară în 2015, după ce vedeta a pierdut prima sarcină.

A fost o nuntă pe care am făcut-o pe 2 octombrie, pentru că le promisesem prietenilor noștri că dacă ne vom căsători vreodată, o vom face în Rusia. Aveam prieteni acolo, pentru că veniseră sancțiunile, atunci ei nu se puteau deplasa. Și cum o promisiune trebuie ținută până la capăt, am zburat noi doi, eu m-am machiat, eu mi-am făcut părul, ei mi-au adus un buchet de flori’, a spus Irina Nicolae.

La doar două zile după nunta din Rusia, Irina și Marius s-au căsătorit pentru a doua oară în Budapesta. „Am făcut prima căsătorie la Moscova, pe 2 octombrie, și apoi ne-am întors cu unii prieteni și pe 4 octombrie ne-am căsătorit la Budapesta”, a mai spus artista. Soțul artistei are o relație de prietenie cu Vladimir Putin, președintele Rusiei. Întrebată dacă liderul de la Kremlin a participat la nunta lor, Irina a spus că Putin nu a fost prezent. „Nu, el nu a fost. Da, ei se cunosc foarte bine, nu e nimic de ascuns în lucrul ăsta, dar el nu a fost parte din evenimentul asta„.