Scandalul ia amploare. Fetele de la ASIA o fac praf pe Irina Nicolae: „Nu ești și nu ai fost fondatoarea acestei trupe!”

Fetele de la ASIA o fac praf pe Irina Nicolae. La conferința de presă de vinerea trecută, Sorana, Ianna, Anemona și Anca Neacșu ( într-un cuvânt noua formulă) au motivat excluderea Irinei Nicolae prin faptul că nu a fost loc de doi „I” în trupa ASIA.

15 feb. 2023, 12:39
Scandalul ia amploare. Fetele de la ASIA o fac praf pe Irina Nicolae: „Nu ești și nu ai fost fondatoarea acestei trupe!”
Fetele de la ASIA o fac praf pe Irina Nicolae

Fetele de la ASIA o fac praf pe Irina Nicolae. Spiritele s-au încins la maxim atunci când Irina a anunțat pe rețelele de socializare că și-a luat și bilet la concert, în primul rând, ca să le fie alături fetelor.

Citește și: Sorana de la ASIA are planuri mari! Vedeta vrea să devină mamă la 40 de ani: ”Suntem pe drumul cel bun!”

Fetele de la ASIA o fac praf pe Irina Nicolae

Deranjate de amploarea scandalului declanșat de Irina Nicolae în presă, fostele ei colege au răbufnit și i-au transmis acesteia un mesaj dur pe Instagram. I-au strigat, verde în față, că nu este nici pe departe fondatoarea trupei.

Ai spus că e momentul ei și nu vrei să-i umbrești acel moment. Noi nu ne-am gândit la asta, ci ne-am bucurat să-i fim alături într-un moment atât de important. Noi nu ne-am gândit că o umbrim, ci că avem bucuria și onoarea să îi fim alături. La acel concert ai refuzat și la acel concert noi am hotărât că repornim A.S.I.A în această formulă.

Vrei adevăr și asumare? Spune-le oamenilor de ce ai plecat din trupă și ce s-a petrecut în ultimul an. Dacă tot vrei părerea lor, spune-le adevărul și cu această ocazie îți reamintesc că Florin Ionescu este managerul nostru și așa va rămâne pentru totdeauna. Nu ești și nu ai fost fondatoarea acestei trupe!”, au transmis fetele din trupă, pe pagina de Instagram.

Irina Nicolae este revoltată: „Mi se pare degradant și înjositor”

Adi Ordean, fondatorul trupei ASIA, a spus despre Irina Nicolae că acum este departe de România și locuiește la Budapesta. Artista este, în același timp, soție și mamă.

După declarațiile bărbatului, Irina reacționat și a dezvăluit care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care nu va fi pe scenă pe 6 martie, alături de fostele colege şi anume pentru că nu a fost chemată.

Adi Ordean nu m-a căutat. Nimeni niciodată nu m-a contactat pentru acest concert. Eu nu uit oamenii care m-au ajutat în carieră. Chiar am vrut să îi trimit un mesaj în care să-i spun că sunt extrem de dezamăgită.

După ce am plecat din ASIA, când veneam în țară îl vizitam, nu era zi de naștere sau Crăciun să nu îi trimit un mesaj. Mi se pare strigător la cer ce se întâmplă acum. Și nu are legătură că am copil, asta nu însemnă că nu pot să-mi respect un contract.

Nu poți să-mi găsești scuze că am copil, că locuiesc în Ungaria și că n-am timp de repetiții. Sunt la 50 de minute de România. Dar, puteam fi oriunde în lumea asta, la urma-urmei, este vorba despre munca mea de o viață”, a declarat Irina Nicolae pentru Playtech.ro.